free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Άγιαξ Ταύρου αγρίεψε μετά το γκολ που δέχθηκε και ξέσπασε με σκορ 5-2 στον Υμηττό: Χατ -τρικ σημείωσε ο Στάμος: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΤΑΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση ο Άγιαξ Ταύρου παρότι αιφνιδιάστηκε στην αρχή νίκησε τελικά άνετα τον Υμηττό με σκορ 5-2.

 

Μάλιστα με αυτό τον τρόπο ο Άγιαξ Ταύρου πήρε την ρεβάνς του πρώτου αγώνα όπου στην έδρα του Υμηττού γνώρισε την πρώτη και μοναδική ήττα του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

 

Στο σκορ προηγήθηκε ο Υμηττός στο 16′ με σουτ του Μανούσου. Το γκολ αυτό έλανε τους παίκτες του Σήφη Βενάκη να αγριέψουν ποδοσφαιρικά πάντα και στην συνέχεια να ξεσπάσουν επί του αντιπάλου τους με βροχή από γκολ. Στο 25′ ο Στάμος με πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια. Στο 42′ ο Ερμάλ με εκπληκτικό σε δύναμη σουτ-φάουλ στα οποία είναι μετρ του είδους ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-1. Στο 53′ ο Στάμος με σουτ έκανε το 3-1 ενώ στο 54′ ο Υμηττός με τον Βέλκος μείωσε σε 4-2 με σουτ μετά από αντεπίθεση. Στο 60′ ο Στάμος που σημείωσε χατ τρικ με σουτ έκανε το 4-2 ενώ στο 92′ ο Παναγάκος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 5-2.

 

Από τον Άγιαξ Ταύρου μαζί με τον Στάμο πολύ καλοί ήταν ακόμα οι Κούρτι, Χριστόπουλος. Σερδενές.

 

Πολύ καλός επίσης ο γκολκίπερ του Υμηττού Κωνσταντάκης ο οποίος δεν ευθύνεται για τα γκολ που δέχθηκε και επιπροσθέτως πραγματοποίησε τρεις σωτήριες επεμβάσεις. Από τον Υμηττό άρεσε ο Μανούσος και ο Λιάπας.

 

Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις για τον Άγιαξ Ταύρου όταν στο 27′ και στο 84′ έχασε δύο σίγουρα γκολ.

 

Άριστο το διαιτητικό τρίο Όντος, Νταρακλίτσης, Ντούκας.

 

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Σήφης Βενάκης): Βαβάκας, Σιώζος, Ανδρέου(64′ Μπούρσαλης), Χριστόπουλος, Μπάλας(64′ Στασινόπουλος), Γεωργίου, Ερμάλ, Σερδενές, Μούτσας, Στάμος(71′ Παναγάκος), Κούρτι(85′ Κτενάς).

 

ΥΜΗΤΤΟΣ (Γιώργος Μπαρμπαλιάς): Κωνσταντάκης, Κάντζας, Σουλιώτης(57′ Τσάκαλος), Αλ Κενάρης, Τζίφας(86′ Κατσανάκης), Λιάπας, Βέλκος, Κακουρής(45′ Κόλιας), Μανούσος(71′ Τσσέρα), Καμίδης, Πετρόπουλος.

 

Το ματς φυσικά παρακολούθησε ο διοικητικός ηγέτης του Άγιαξ Ταύρου Αντώνης Τσάτσος.

Το ματς παρακολούθησαν όπως φαίνεται από την εξέδρα οι γονείς του ποδοσφαιριστή του Άγιαξ Ταύρου Κούρτι που ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου.

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (30/9) πρόγραμμα σε Α’, Β’΄και Γ’ κατηγορία

Abola Team

Θόδωρος Χατζησωτηρίου (Αρχηγός του Ποσειδώνα Γλυφάδας): V I D E O

Τάσος Ζαφειρίου

Ακόμα δύο για Ελευθερούπολη

Ρένος Γιαμπουράς