free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Με γκολ του Τζημόπουλου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΣ Γιάννινα «απέδρασε» με τεράστιο «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο, για την 19η αγωνιστική της Super League, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από εννέα αναμετρήσεις (6 ισοπαλίες – 3 ήττες).

 

Ελάχιστες ήταν οι ευκαιρίες των δύο ομάδων στο πρώτο μέρος, με τις κυριότερες να διαδραματίζονται σε διάστημα περίπου 10 λεπτών και μετά να πέφτουν οι τόνοι μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

 

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο 34΄ να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Λάμπρου επιχείρησε να βγάλει σέντρα από τα αριστερά, αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη. Μετά από 9 λεπτά ήταν η σειρά του ΠΑΣ να απειλήσει, με το συρτό σουτ του Γιάκου να καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Κότνικ.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος ήλεγξε το ρυθμό του αγώνα και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 74΄ όταν ο Γεσίλ προσπάθησε να νικήσει τον Βελλίδη, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ έδιωξε σε κόρνερ. Οι «κυανέρυθροι» πάλεψαν για το «τρίποντο» στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων…

 

Συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μανθάτη, ο Τζημόπουλος πήρε την κεφαλιά απ’ το ύψος της μικρής περιοχής και έφερε την αναστάτωση, γράφοντας το 0-1, που ήταν και τελικό σκορ.

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης (46΄ Μπραχίμι), Λάμπρου, Ντουρμισάι (63΄ Γεσίλ).

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπέριος, Καρανίκας, Γαρουφαλιάς, Μπετρά (59΄ Μανθατης), Γιάκος (73΄ Χαλκιαδάκης), Βιντάλ (87΄ Σκόνδρας), Κόντε.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά (24/11) αποτελέσματα του κυπέλλου

Abola Team

Έκλεισε Ρούνεϊ και Παπασάββα η Σπάρτη

Abola Team 2

Ο Γαλατσιώτης Κώστας Μανωλάς ξεφτίλισε τον Μέσι και την παρέα του

Abola Team 3