free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Την δύναμη ψυχής, που παρουσίασαν οι παίκτες του κόντρα στον Αστέρα Ζωγράφου αποθέωσε ο τεχνικός των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος.

 

 

Την επιστροφή τους στις νίκες πραγματοποίησαν τα Ιλίσια 2004 με τον θρίαμβό τους στο τοπικό ντέρμπι επί του Αστέρα Ζωγράφου με 2-1. 

Μία νίκη, η οποία κατακτήθηκε με πολύ καλή εμφάνιση, γεγονός, το οποίο χαροποίησε τα μέγιστα τον τεχνικό Περικλή Παπαζαφειρόπουλο, ο οποίος τόνισε: 

«Πήραμε μία νίκη, την οποία αξίζαμε βάσει της συνολικής μας παρουσίας. Θεωρώ ότι έγινε ένα παιχνίδι πολύ δυνατό και συγκλονιστικό, το οποίο συγκέντρωνε όλα τα στοιχείο του τοπικού ντέρμπι, απέναντι σε μία πολύ αξιόλογη ομάδα, όπως είναι ο Αστέρας Ζωγράφου. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο μέρος, όμως και παρά το γεγονός ότι δεχθήκαμε τη ισοφάριση σε καίριο χρονικά σημείο με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, δείξαμε χαρακτήρα και δεν τα παρατήσαμε. Προηγηθήκαμε εκ νέου, μ’ ένα πολύ όμορφο γκολ του Χρυσικού, ενώ ο τερματοφύλακάς μας  ο Ξενιτίδης στην συνέχεια απέκρουσε  πέναλτι, διατηρώντας την πολύ σπουδαία αυτή νίκη, που θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια»

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Παπαζαφειρόπουλος: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος

Στον πάγκο των Μελισσίων ο Μπουγάς!

Kώστας Παλαιολόγος