free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Σταθήκαμε σαν ίσος προς ίσο»

Στους τομείς που οδήγησαν την ομάδα του στην εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΟ Ιλίου αναφέρθηκε ο τεχνικός της Ανθούπολης Θανάσης Ψύλλιας.

 

 

 

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις της σε αυτόν τον πρώτο μήνα του 2018 συνέχισε ακάθεκτη η Ανθούπολη, παίρνοντας πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 από τον πρωτοπόρο ΑΟ Ιλίου. 

Απέναντι στην σαφώς ποιοτικότερη ομάδα του τρίτου γκρουπ της Β’ Κατηγορίας, το συγκρότημα των δυτικών προαστίων παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστικό και με λίγη τύχη, θα μπορούσε να «αποδράσει» ακόμη και με τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στις αποσκευές του, που θα του επέτρεπαν να απομακρυνθεί αισθητά από τις επικίνδυνες θέσεις. 

Η εν γένει παρουσία των ποδοσφαιριστών του, άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Θανάση Ψύλλια, ο οποίος τόνισε τα εξής: 

«Θεωρώ ότι κοιτάξαμε στα μάτια τον σπουδαίο μας αντίπαλο. Απέναντι στον πρωτοπόρο του ομίλου σταθήκαμε σαν ίσος προς ίσο και δώσαμε συνέχεια στην αγωνιστική συνέπεια που δείχνουμε στα τρία τελευταία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Καταφέραμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ, προηγηθήκαμε 1-2, ωστόσο μας μένει μια πικρία από την ισοφάριση, αλλά και από το γεγονός ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αφού είχαμε δοκάρι στο 85’ με τον Καραστέργιο και μία ακόμη σημαντική ευκαιρία στο 90’. Το εν λόγω ματς να το έχουμε ως οδηγό για τη συνέχεια στην προσπάθεια που κάνουμε για την εξασφάλιση της παραμονής»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ιωάννου: «Με το ίδιο σκεπτικό κόντρα στην Λαύρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 2-1 τον ΠΑΣ Γαλάτσι

Abola Team 3

Ζαμπούρας: «Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς»

Abola Newsroom