free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Στην πρώτη του Κώστα Αρζένη τα Πετράλωνα 5-0 στο ρελαντί τον Φωστήρα Ηλιούπολης: Απένειμε τα εύσημα στον Βαγγέλη Ιντζέκαρο ο Κώστας Αρζένης-Κλείνει τον επιθετικό και παικταρά Νίκο Μήτρου που ήταν στο γήπεδο η διοίκηση των Πετραλώνων (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Στην πρώτη παρουσία του Κώστα Αρζένη στον πάγκο της ομάδας τα Πετράλωνα άλλο επίπεδο έκαναν επίδειξη ισχύος στο γήπεδο του Ρουφ αφού επικράτησαν με σβηστές μηχανές του Φωστήρα Ηλιούπολης με σκορ 5-0. 

Οι νικητές είχαν κατοχή της μπάλας σε πολύ μεγάλο ποσοστό και έχοντας στον άξονα και σε μεγάλα κέφια τον Κουντού έκαναν περίπατο στον αγωνιστικό χώρο ενώ καθάρισαν το ματς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Αφού προηγήθηκε στο 2′ κοντινό σουτ του Κατσιούλη όπου πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση ο γκολκίπερ Ντόνι το σκορ άνοιξε στο αμέσως επόμενο λεπτό. Στο 3′ μετά από κόρνερ του Μινάι ο Κουντού με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 22′ ο  Μινάι με έξυπνο συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνία κάνοντας το 2-0 για την ομάδα των Πετραλώων οι παίκτες της οποίας είχαν συνεχή κίνηση και αλλαγές θέσεων. Στο 34′ μετά από γρήγορες εναλλαγές της μπάλας ο Κατσιούλης που βγήκε μόνος στην κόντρα με ωραίο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Πάλι ο Κατσιούλης στο 69′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο δόθηκε σε σπρώξιμο στον Καρούμπαλη μέσα στην περιοχή έκανε το 4-0. Στο 79′ ο Καρούμπαλης με σουτ-οβίδα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή έγραψε το τελικό 5-0. Στο 74′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Βέλλης.

Άριστο το διαιττητικό τρίο Γρίμμας, Χ. Νικολάου, Κουτσόγιαννος, άψογος στα καθήκοντά του και ο παρατηρητής του αγώνα Π. Ανεστόπουλος.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Κώστας Αρζένης): Δωριάδης, Βέλλης, Μιχαηλίδης(66′ Καφεντζής), Γεωργόπουλος, Χρόνης, Χέλμης(73′ Κυριακάκης), Καριατλής, Κουντού(66′ Σαλαπάτας), Λημνιός(55′ Καρούμπαλης), Μινάι, Κατσιούλης.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρέας Μηλιάς): Ντόνι, A. Μερτζανίδης(64′ Β. Ασωνίτης), Ν. Ασωνίτης, Τσαπικούνης(81′ Παπίγκου), Σάχου, Μπαρδάκης, Φάρος, Αϊβάζης, Βουλτσίδης, Λεπτάκης, Τσαπούρος(46′ Μπλέτσας).

Από τα Πετράλωνα κορυφαίοι και του αγώνα ήταν οι Κουντού, Καριατλής, Γεωργόπουλος ενώ πολύ καλά πήγαν οι Κατσιούλης, Βέλλης, Χρόνης. Από τον Φωστήρα Ηλιούπολης καλός ήταν ο Τσαπικούνης.

Στο τέλος του αγώνα ο κόουτς των Πετραλώνων Κώστας Αρζένης μεταξύ άλλων απένειμε τα εύσημα στον Βαγγέλη Ιντζέκαρο για την πολύ καλή δουλειά που έκανε το προηγούμενο διάστημα στην ομάδα.

Το ματς μαζί με τους ανθρώπους των Πετραλώνων παρακολούθησε και ο γνωστός επιθετικός Νίκος Μήτρου ο οποίος μεταξύ άλλων έχει περάσει από τον Πανιώνιο. Στην συνέχεια είχε συζήτηση σε άλλο χώρο με τους ανθρώπους των Πετραλώνων και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ της ομάδας.

Το παιχνίδι επίσης παρακολούθησαν από την διοίκηση των Πετραλώνων οι Φώτης Κουρεμένος, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και Γιάννης Παπάζογλου, οι γνωστοι φίλαθλοι Πέτρος Σιγίζης και Νίκος Χριστοφόρου, ο Γιώργος Μυκωνιάτης, ο παρατηρητής Βασίλης Γιαννόπουλος, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου, ο προπονητής των μικρών των Πετραλώνων Γιάννης Παπαδημητρίου και ο Λευτέρης Μυλώνης από το προπονητικό τιμ της Κηφισιάς. Επίσης στο γήπεδο υπήρχαν και παρακολούθησαν το ματς πολλές ωραίες παρουσίες.

Οι φανατικοί οπαδοί των Πετραλώνων που ήταν εφοδιασμένοι με πανό στην έναρξη του αγώνα άναβαν καπνογόνα και βεγγαλικά δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα.

 

 

Related posts

Τέλος ο Κεφαλάς από τον Ιάσονα

Abola Team

ΓΣ Αργυρούπολης-Αθηναϊδα 2-0

Abola Team 3

Μουντανάρης (Πανερυθραϊκός): “Απομένουν εννέα τελικοί”(vid)

abola10