free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στο ντέρμπι του Μπραχαμίου, νίκησε η Θύελλα 1-0 τον Άγιο Δημήτριο-Η Μπάρτσα κλώτσησε αρκετές κλασικές ευκαιρίες

Στο ντέρμπι του Μπραχαμίου, η Θύελλα ήταν αυτή που γεύτηκε την χαρά της νίκη με 1-0. Σκόρερ ο Σουπούλης για τους γηπεδούχους. 

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 6′ με τον Ασλανίδη της Μπάρτσα που ήταν από τους διακριθέντες στο ματς να εκτελεί το φάουλ και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 16′ ο Ασλανίδης ξανά, βρέθηκε τετ α τετ όμως ο Ζαγαρέλος τον πρόλαβε τελευταία στιγμή. Στο 30′ ο Μ. Ρέτσος έπιασε την κεφαλιά μετά από άστοχη έξοδο του Μακρή, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 39′ ο Άγιος Δημήτριος έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Ασλανίδη να βρίσκεται σε θέση βολής, όμως ο Ζαγαρέλος να αποκρούει το σουτ του, με τον απερχόμενο Νικολάου να σουτάρει στην συνέχεια, ελάχιστα άουτ. 

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 50′. Ο Μυλωνάς σέντραρε από τα δεξιά, ο Σουπούλη υποδέχεται την μπάλα και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 56′ μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση όταν ο Νικολάου βρέθηκε απέναντι στον Ζαγαρέλο, έπιασε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 67′ ο Σ. Τζελέφας σέντραρε, ο Μυλωνάς απείλησε με ένα πολύ ωραίο γυριστό, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε άουτ. Στο 74′ τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ύστερα από αντεπίθεση, ο Νικολάου αστόχησε σε τετ α τετ.

Έτσι σε ένα δυνατό και όμορφο ντέρμπι, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν.

Θύελλα Αγ. Δημητρίου : Ζαγαρέλος, Ηρακλέους, Παπαθανασίου, Ρέτσος Μ., Φαρμάκης, Τζελέφας Σ, Ελευθεριάδης Κ., Καρζής, Σουπούλη (85′ Τζελέφας Π.), Ελευθεριάδης Γ., Μυλωνάς (80′ Κουρής)

Άγιος Δημήτριος : Μακρής, Συκαράς Δ. (68′ Ντάκοφ), Νταλάκας (86′ Δαλκαφούκης), Σκόνδρας, Βαμβακέρης, Κωνσταντόπουλος, Συκαράς Γ. (55′ Τάγκαλος), Καρτσιώλας (46′ Χαλιβελάκης), Νικολάου, Ασλανίδης, Ζαμπάρας

Related posts

Αποχώρηση Γιαννόπουλου από την τεχνική ηγεσία της Αγίας Ελεούσας!

abola10

Αρμενική-Αμπελόκηποι 0-0

Abola Team 3

Τέλος ο Βερυκάκης από τον Γκυζιακό, αναλαμβάνει υπηρεσιακός ο Ραμούνδος

Kώστας Παλαιολόγος