free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Θετικό αποτέλεσμα ο βαθμός»

Στην γεύση που αφήνει η εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στους Τράχωνες, αναφέρθηεκ ο τενχικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος. 

 

 

 

 

Έναν υπερπολύτιμο πόντο στην προσπάθεια, που κάνει για την εξασφάλιση της παραμονής του στον πρωτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας απέσπα ο Αθηναίκός στην ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας αναμέτρησή του κόντρα στους Τράχωνες

Αποτέλεσμα το οποίο σε γενικές γραμμές επανέφερε τα χαμόγελα στο «ερυθροκίτρινο» στρατόπεδο μετά την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Θρίαμβο Αθηνών. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Χρήστου Κιούρκου: 

«Αντιμετωπίσαμε μία πολύ ποιοτική ομάδα όπως οι Τράχωνες και θεωρώ ότι από πλευράς τακτικής τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε κλέψει ακόμη και την νίκη, αλλά και πάλι ο βαθμός της ισοπαλίας είναι θετικό αποτέλεσμα. Πλέον στρέφουμε τη προσοχή μας στο επόμενο πολύ δύσκολο και καθοισιτκό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Τερψιθέα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και θα χρειατεί να βελτιωθούμε σημαντικά σε ορισμένους σημαντικούς τομείς του παιχνιδιού»

 

Μεταγραφικός «πυρετός» 

Έντονη είναι  η κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στον Αθηναϊκό, όσον αφορά την γενικότερη προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι Βυρωνιώτες εξετάζουν το ενδεχόμενο ενίσχυσης στη γραμμή κρούσης, αλλά και στην μεσαία γραμμή με παίκτες που θα ξεχωρίζουν για τις δημιουργικές τους ικανότητες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Αποχώρησε ο Σιλεβίστας από τον Παπάγο

Abola Team 3

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ – ΚΟΡΩΠΙΟΥ 0-1 | Τα στιγμιότυπα

admin

Και τώρα… πιάστε τους!

abola10