free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Σημαντικό το ότι παραμείναμε στην κορυφή»

Στην αξία της διατήρησης της πρωτοπορίας στον βαθμολογικό πίνακα, αναφέρθηεκ ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης. 

 

 

Την γλυκιά μοναξιά της κορυφής στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ εξακολουθεί να απολαμβάνει η Κοψαχείλα μετά την ισόπαλη και χωρίς τέρματα αναμέτρησή της κόντρα στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. 

Απέναντι στην ομάδα, με την οποία μοιράζονται την ίδια έδρα,οι παίκτες του Αντώνη Κουφογιαννάκη απέδειξαν με την συνολική τους παρουσία ότι μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία, που έχουν διαγράψει μέχρι στιγμής.  Κάτι το οποίο δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός: 

«Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Σ’ ένα παιχνίδι κλειστό, το οποίο κρίθηκε στις πολλές μονομαχίες και την δύναμη, δεν κινδυνεύσαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει στην νίκη, αφου δημιουργήσαμε και χάσαμε τρεις – τέσσερις πολύ σημαντικές ευκαιρίες. Το πλέον σημαντικό είναι ότι διατηρηθήκαμε στην κορυφή και μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία την κρίσιμη συνέχεια. Απομένουν για εμάς ακόμη 13 τελικοί»

 

 

 

Related posts

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην ΕΠΣΑ

Abola Team

ΚΟΛΩΝΟΣ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ 0-2

abola10

Ανανέωσε με Άγγελο Ζώη και Βαγγέλη Λάμπρο η Αθηναϊδα

Kώστας Παλαιολόγος