free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλάς: «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις!»

To στίγμα του για την φετινή επιτυχημένη πορεία της Νίκης Αλίμου έδωσε ο αναμορφωτής του συλλόγου Νίκος Μανωλάς.

 

 

 

Την γλυκιά μοναξιά της κορυφής στον τέταρτο συναρπαστικό όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ απολαμβάνει εκ νέου η Νίκη Αλίμου, χάρη στον θρίαμβό της επί του Πανιωνίου Καισαριανής με 2-1. 

Αποτέλεσμα, το οποίο συνοδεύτηκε με την επιστροφή της ομάδας στις εξαιρετικές εμφανίσεις, με το νανικό συγκρότημα των νοτίων προαστίων να επιδεικνύει χαρακτήρα και νοοτροπία πρωταθλητή. Γεγονός, το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη Νίκο Μανωλά, ο οποίος αφιέρωσε εγκωμιαστικά σχόλια για τους ποδοσφαιριστές του 

«Πετύχαμε μία πολύ σπουδαία νίκη, την οποία είχαμε ανάγκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Μία επιτυχία, που ήρθε την κατάλληλη στιγμή κι απέναντι σε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, που έχει τους ίδιους στόχους μ’ εμάς, όπως ο Πανιώνιος Καισαριανής. 

Παρά το γεγονός ότι παραταχθήκαμε χωρίς τα δύο βασικά επιθετικά μας όπλα, τον Κυριάκο Δημητρόπουλο και Στάθη Νικολόπουλο, που απουσίασαν για λόγους υγείας, φανήκαμε πάρ απολύ δυνατοί και ελέγξαμε πλήρως την ροή του αγώνα. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε δύο πανέμορφα γκολ με τους Σταμάητ Μανωλά και Γιώργο Αγερίδη, ενώ δημιουργήσαμε και χάσαμε πληθώρα σημαντικών ευκαιριών ,ώστε να δώσουμε πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις στην επικράτησή μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Μανωλά, για να προσθέσει: 

«Όπως και να έχει, το αρχικό μας στόχο, που δν ήταν άλλος από μία καλύτερη πορεία συγκριτικά με τη προηγούμενη σεζόν, τον έχουμε πετύχει,Φέτος, ωστόσο, βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, κάτι το ξεχωριστό, αλλά και στιγμές, όπου η Νίκη Αλιμου δνε είχε μάθει στο παρελθόν να είναι πρωταγωνίστρια και αυτό παλεύουμε να το διαχειριστούεμ, κυρίως λόγω του νεαρού της ηλικίας των συντριπτικά περισσότερων παικτών, όπου στελεχώνουν το υπάρχον ρόστερ . Κοιτάε πλέον με σοβαρότητα το κάθε ματς ξεχωριστά και η προσοχή μας επικεντρώνεται πλέον στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στο Δάσος Χαϊδαρίου. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών». 

Για τις ανάγκες της προσεχούς αναμέτρησης με το Δάσος Χαϊδαρίου αναμένετια να επανέλθυν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας οι Κυριάκος Δημητρόπουλος και Στάθης Νικολόπουλος

 

  

 

Related posts

Στην απόκτηση του νεαρού άσου Σταύρου Αντωνίου από τον Ολυμπιακό Λ. προχώρησε ο Αττικός.

Abola Team 2

Καλαντζής: “Ελπίζω σε ένα καλό παιχνίδι, αδικείται ο Πανθησειακός βάσει βαθμολογίας”

Abola Newsroom

Ο βασικός Χορηγός του Αστέρα Γλυφάδας o Πέτρος Δράνιας και η εταιρεία “VIMAR HELLAS AE”

Τάσος Ζαφειρίου