free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Όλα τα καλά τα κράτησε για το δεύτερο ημίχρονο η Αγ. Παρασκευή στο ματς με τον Θρίαμβο Αθηνών-Η Σάντα τώρα παίζει με Ήφαιστο και πάει φουλ για τελικό Κυπέλλου

Πέρασε νικηφόρα και απο τον Θρίαμβο Αθηνών!!!

 

Η Santa επιβλήθηκε εκτός έδρας του Θριάμβου Αθηνών με 1-4,στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ και συνέχισε να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την ομάδα των Αγίων Αναργύρων έχοντας 39 βαθμούς.

Αφήνοντας ανεκμετάλλευτο το πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Δημ.Κωνσταντόπουλου άνοιξαν το σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 52′ με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Δ.Κοβάνη μετά απο σέντρα-ασίστ του αρχηγού της Γ.Τζίτζη.

Η συνέχεια των γκολ ήρθε στο 60΄ απο τον Τσοπανάκο και στο 67′ με τον  Μαυρομματάκη  να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 0-3.

Στο 68′ λεπτό οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με τον Γεωργόπουλο μειώνοντας σε 1-3.

Τέλος στο 75′ λεπτό ο Δ.Κοβάνης με το δεύτερο του γκολ στην αναμέτρηση διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Λαχανάς, Καλούμενος, Χρυσοσπάθης, Γεωργόπουλος, Βράκας, Σπυρόπουλος(80′ Λίτσας), Ζαφείρης(87′ Καμπουράκης), Μερκούρι, Παπαγεωργίου, Ζευκιλής(83′ Μπούζης), Σχούλλης(56′ Κωνσταντίνου).

 

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Παπαγεωργίου, Τζίτζης, Παναγόπουλος(79′ Σκλαβενίτης), Θ. Δρόσης, Βελέντζας, Χατζίου, Λαζόπουλος(76′ Μιχαλόπουλος), Μαυροματάκης(70′ Ντιντίφας), Κοβάνης, Τσομπανάκος(63′ Κ. Δρόσης), Μπαλατσούρας.

 

Στην επόμενη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα η ομάδα της Αγ. Παρασκευή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα του Ήφαιστου Περιστερίου αφού όμως προηγηθεί την Τετάρτη 31/01/2018 στις 14:30 στο γήπεδο της ο επαναληπτικός αγώνας για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη Πετρούπολης τον όποιο είχε κερδίσει στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας με 2-3.

Related posts

ΕΠΣΑ: Η αυριανή (10/12) δράση στην Αθήνα

Abola Team

Φιλικό 4-1 ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου με Αστέρα Χαϊδαρίου

Abola Team 2

Το πρόγραμμα των φιλικών της Αγ. Παρασκευής

Abola Team 3