free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζίτζης: «Όλα για την πρόκριση!»

Το έναυσμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, έδωσε ο αρχηγός της Αγίας Παρασκευής Γιώργος Τζίτζης. 

 

 

 

 

Την εκπληκτική της πορεία στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Αγία Παρασκευή με την ευρεία εκτός έδρας νίκη της  επί του Θριάμβου Αθηνών με 4-1. 

Μία επιτυχία, η οποία διατήρησε ολοζώντανους τους «μελανόλευκους» στο κυνήγι της ανόδου στην Γ’ Εθνική και παράλληλα αποτέλεσε την καλύτερη ψυχολογική «ντόπα» ενόψει του επερχόμενου επαναληπτικού Κυπέλλου με τον Άρη Πετρούπολης 

Ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης της «Σάντα» Γιώργος Τζίτζης σε δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στην σημασία του νέου νικηφόρου αποτελέςσματος, ενώ δεν παρέλιψε να δώσει το σύνθημα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Άρη Πετρούπολης: 

«Πήραμε μία ακόμη σημαντική νίκη, η οποία μας οπλίζει με ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας.

Στο πρώτο μίχρονο ήμασταν φλύαροι και δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε τις φάσεις, όπου θέλαμε, αλλα΄στο δεύερο ημίχρονο μπήκαμε φουριόζοι κι ευτυχήσαμε στο πρώτο 20λεπτο να πετύχουμε τρία γκολ, κλειδώνοντας την νίκη» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου μέσου της Αγίας Παρασκευής, για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Άρη Πετρούπολης. Ένα παιχνίδι γεμάτο ιδιαιτερότητες, όπου θα πρέπει να εμφανιστούμε απόλυτα προσηλωμένοι, ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη της πρόκρισης για τον τελικό. Έχουμε πάρει ένα μικρό προβάδισαμ αχάρη στην εκτός έδρας νίκη  μας με 3-2 στον πρώτο ημιτελικό, όμως θα χρειαστεί να επιδίξουμε αυξημένη επαγρύπνηση. Πρέπει να φανούμε ιδιαίτερα δυνατοί και να τα δώσουμε όλα, ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία σπουδαία πρόκριση»

 

 

Related posts

Παπαρούνης: «Βίωσα πολύ συγκινητικές στιγμές!»

Kώστας Παλαιολόγος

Άλμα τίτλου για τους Αγίους Αναργύρους, 1-0 στο ντέρμπι κορυφής τον Ήφαιστο

Βασίλης Θεόκλητος

Τα Σούρμενα επικράτησαν με 4-0 του Ρουφ

Abola Newsroom