free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Φανήκαμε δυνατοί»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του κόντρα στην Ελευθερούπολη, παρουσιάστηκε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης. 

 

 

 

Ένα δείγμα των φετινών τους δυνατοτήτων παρουσίασαν τα Βριλήσσια στο ισόπσλο με 1-1 ντέρμπι κόντρα στην πολύ ανταγωνιστική Ελευθερούπολη. 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων, παρά το γεογνός ότιθ παρατάχθηκε με ορισμένες πολύ σημαντικές απουσίες, έβγαλε αντίδραση μτά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Κηπούπολη, αναδεικνύοντας την ποιότητά του, στοιχείο, το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Γιάννη Χαραλαμπίδη, ο οποίος τόνισε τα εξής: 

«Δείξαμε πολύ καλά δείγματα γραφής απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, όπως είναι η Ελευθερούπολη. Φανήκαμε δυνατοί και καταφέραμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον αντίπαλό μας, χάνοντας μάλιστα ευκαιρίες να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο μέρος, στην συνέχεια ισοφαριστήκαμε και παρά το γεγονός ότι είχαμε τη υεροχή, δνε καταφέραμε να πετύχουμε το πολυποθητο δεύτερο γκολ, ποου θα μας χάριζε την νίκη. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στην επόμενη ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή που μας περιμένει εκτός έδρας κόντρα στον Ποσειδώνα Γλυφάδας, όπου είναι πολύ πιαθνό να έχουμε ορισμένες σημαντικές επιστορφές παικτών»

 

 

 

 

 

Related posts

Μυλωνάς και Τα-ταύλα!

Abola Team

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Από το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουμε μόνο να κερδίσουμε!»

Kώστας Παλαιολόγος