free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα με Τσικρικά και Τζέλλο ο Απόλλων Λάρισας!

Ο Απόλλων Λάρισας συνέχισε την ενίσχυσή του τη Δευτέρα, με δυο νέα παιδιά, που θα καλύψουν θέσεις στη μεσοαμυντική γραμμή. 

Την απόκτηση 20χρονου κεντρικού αμυντικού ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας. Συγκεκριμένα, ενέταξε στο δυναμικό του τον Δημήτρη Τσικρικά (στην κεντρική ΦΩΤΟ), ο οποίος φέτος είχε μία συμμετοχή με τη Ζάκυνθο στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Τσικρικά. Ο Δημήτρης γεννήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μαρούσι στις 12/05/1997 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ν. Ιωνια.

Έχει αγωνιστεί ακόμη στην Κ-17 της ΑΕΚ, στον Παναργειακό και στην Ζάκυνθο, από όπου έρχεται στην ομάδα μας. Διακρίνεται για τον δυναμισμό του, ενώ είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Τον Τσικρικά καλωσόρισε στα γραφεία της ΠΑΕ εκ μέρους του Απόλλωνα, ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Λιότσιος».

Ανακοίνωσε και Τζέλλο

Ακόμη μία μεταγραφή για τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο λόγος για τον Γιώργο Τζέλλο από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου αμυντικού χαφ της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιώργου Τζέλλου.

Ο Γιώργος είναι γεννημένος στις 21/09/1997 στην Στοκχόλμη Σουηδίας. Ξεκίνησε από την Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας πριν μεταπηδήσει στην πρώτη ομάδα της πόλης.

Έχει αγωνιστεί και στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου της Αναγέννησης με την Α.Ε.Λ. σαν αλλαγή στο 50′ στην θέση του Σταματάκη. Αγωνίζεται σαν αμυντικό χαφ αλλά και σαν στόπερ.

Τον Τζέλλο υποδέχθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, ο τεχνικός διευθυντής της Κ – 20 κ. Κώστας Τσότσος».

Related posts

Εύκολα ο Παναιτωλικός 2-0 τον Παναθηναϊκό

Abola Team 2

Ανακοίνωσε Μενδρινό ο Απόλλων, ανανέωσε και ο Αλμπάνης

Abola Team 3

Φοβερός ο Απόλλων Λάρισας 3-2 τον Εργοτέλη στην 9η αγωνιστική στην Football League

Abola Team 2