free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σιάνος:”Μαθαίνω πράγματα από τον Μπερνιδάκη στο Κερατσίνι”-Κόβουν την πίτα τους 5/2 οι ακαδημίες του συλλόγου

Ο Νίκος Σιάνος ήταν αυτός, που με το γκολ που πέτυχε κόντρα στο Λουτράκι, βοήθησε την ομάδα του Κερατσινίου να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο που κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί κάλλιστα εξάποντο.

Ο 20χρονος φορ σκόραρε για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν μπαίνοντας ως αναγκαστική αλλαγή δίνοντας τη λύση και μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube κάνοντας ένα Review στην καριέρα του αλλά και στη φετινή σεζόν, όσο και για το πόσο τον βοηθάει η συνύπαρξη με τον Μπερνιδάκη.

 

Δεύτερο γκολ στη φετινή σεζόν και φαίνεται να σε γεμίζει με αποφασιστικότητα και δύναμη για τη συνέχεια: 

 

Είμαι πολύ χαρούμενος που έβαλα το δεύτερο μου γκολ. Οταν σκοράρεις,για όσους το έχουν νιώσει είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Από κει και πέρα το σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας και ότι φτάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή, που είναι και ο πρώτος στόχος που είχαμε από το καλοκαίρι .Από κει και πέρα,κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά,συνεχίζοντας με το ίδιο πάθος,την ίδια θέληση για να πετύχουμε τον στόχο μας .

 

Τα συναισθήματα σου λίγο πριν το γκολ

 

Το πρώτο συναίσθημα ήταν να στείλω τη μπάλα στα δίχτυα, αν και συνήθως όταν σκέφτεσαι κάτι πριν σκοράρεις δεν τα καταφέρνεις. Εκείνη τη στιγμή είχα το κεφάλι μου καθαρό, υπολόγισα που θαστείλω τη μπάλα και έτσι έγινε. Σίγουρα το να αντικαταστήσεις τον Μπερνιδάκη δεν είναι εύκολο , ο Νίκος είναι πολύ καλός παίκτης ,αλλά και εγώ μαθαίνω πράγματα απο εκείνον που είναι εμπειρότερος ,προσπαθώ και ελπίζω να φτάσω στο σημείο που θέλω.

 

Για την ποδοσφαιρική του πορεία

 

Στον Ατρόμητο είχα πάει πολύ μικρός , έπαιξα στην Κ17, πηγαίνοντας καλά,στην Κ-20 δυστυχώς δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω αυτά που είχα ,δούλεψα,πάλεψα, αλλά αισθάνομαι αδικημένος από το συγκεριμένο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Κάπως έτσι γύρισα και πάλι στο Πέραμα,για να πάρω παιχνίδια. Με ξέρανε ,με αγαπούσανε οι άνθρωποι εκεί ,το Πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστικό και έτσι με είδαν από το Κερατσίνι για καλή μου τύχη και αποφάσισαν να με φέρουν εδώ.

 

Για την ευκαιρία διάκρισης μέσα από την ομάδα

 

Είναι ένα πολύ σημαντικό σκαλοπάτι εδώ. Είναι μία ομάδα Γ κατηγορίας, που την παρακολουθούν πολλά μάτια , υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ψάχνουν νέα ταλέντα και νομίζω ότι είναι μία καλή ευκαιρία να διακριθώ όπως και η ομάδα μου .

 

Για το που αφιερώνει το γκολ

 

Το αφιερώνω στην οικογένεια μου και σε όσους με πιστεύουν και είναι μαζί μου μέχρι το τέλος.

 

Στο μεταξύ μία ιδιαίτερη εκδήλωση θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα(5-2) στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα Μερκούρη” στην Αμφιάλη (Μπενάκη Εμμανουήλ 70). Με τις Ακαδημίες του ΑΠΟ Κερατσίνι να κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους μαζί με την μεγάλη ομάδα αλλά και τους παλαιμάχους.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

 

Στην εν λόγω εκδήλωση, θα υπάρξουν τιμητικές διακρίσεις τόσο προς την μεγάλη ομάδα ,όσο και ως προς ανθρώπους που έχουν στηρίξει το κομμάτι της ακαδημίας των “Ροσονέρι” , αλλά και τους μαθητές που αρίστευσαν, ενώ θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις για τα μικρά παιδιά του συλλόγου μας .

 

Related posts

Η Ηλιούπολη με Αγροτικό Αστέρα 1-1

Abola Team

Η κοπή πίτας της Ρόδου

Abola Team 2

Λύθηκε η συνεργασία του Αιγάλεω με τον Ρούσσο

Abola Team 2