free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Έγραψε ιστορία η εκδήλωση της κοπής πίτας της Δόξας Κορωπίου-Γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα, παρέστησαν ο Δήμαρχος Δ. Κιούσης και πολλοί επίσημοι (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σε μια καταπληκτική βραδιά (την Τρίτη 30/1) πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορωπίου, η  εκδήλωση στην οποία η Δόξα Κορωπίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κορωπίου Κιούσης Δημήτριος, οι αντιδήμαρχοι Ντούνης Ανδρέας και Γρίβας Θεόδωρος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιαννάκος Νικόλαος ο δημοτικός σύμβουλος Λέκκας Νικόλαος, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κυρία Αθηνά Κιούση και ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κος Διονύσης Κερασιώτης.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής: Τους ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ για την παρουσία τους όπως επίσης και για τα καλά τους λόγια για την πορεία των ακαδημιών μας.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους αθλητές αλλά και τους γονείς τους που ήταν και εκείνοι παρόντες αλλά και τους προπονητές και το συμβούλιο της ομάδας. Τέλος να δώσουμε τα συγχαρητήρια στους πέντε ποδοσφαιριστές μας που κέρδισαν τα φλουριά και πήραν από ένα υπέροχο ποδοσφαιράκι!!! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας!!!!

 

 

 

 

 

 

Related posts

Τα σημερινά (16/11/19) αποτελέσματα στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Newsroom

ΕΠΣΑΝΑ: Αύριο (16/2) Γλυκά Νερά – Παλληνιακός

Abola Team

Οι διαιτητές, οι παρατηρητές και οι υπερπαρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (21 και 22/4) στην ΕΠΣΑΝΑ και η ανακοίνωση για το πρωταθλήματα της Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας

Abola Team 3