free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Ανταγωνιστικοί με την Κοψαχείλα»

Στην ανάγκη η ομάδα του να κοιτάξει στα μάτια την πρωτοπόρο Κοψαχείλα, αναφέρθηκε ο προπονητής της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου. 

 

 

 

Στις επιτυχίες επέστρεψε η Λυκόβρυση χάρη στην άνετη επικράτησή της επί της Άμιλλας Περιστερίου. 

Μίανίκη, που έδωσε τη δυνατότητα στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να ανασάνει βαθμολογικά και να ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία την απαιτητική συνέχεια που την περιμένει στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. 

Η επόμενη αγωνιστική πρόκληση φέρνει το συγκρότημα του Κώστα Ιωάννου να τίθεται αντιμέτωπο εκτός έδρας με την πρωτοπόρο του ομίλου Κοψαχείλα, σε μία αναμέτρηση υψηλών απαιτήσεων. 

Ο τεχνικός ηγέτης Κώστας Ιωάννου, στις δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε ότι αυτό που προέχει για την ομάδα του , είναι να αποδείξει ότι διανύει περίοδο αγωνιστικής ανόδου:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί της Άμιλλας, τξην οποία είχαμε άμεση ανάγκη, ρτόος αό βαθμολογικής, όσο και από ψυχολογικής άποψης. 

Η προσοχή μας πλέον στρέφεται αποκλεισιτκά στην επόμενη ιδιαίτερα δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στην Κοψαχέιλα. Αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο και ίσως καλύτερη ομάδα του ομίλου και θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Θα πάμε να δώσουμε τη μάχη μας»

 

 

 

 

Related posts

ΓΣ Καισαριανής-Φοίνικας Περιστερίου 0-2

Abola Team 3

Καλαϊτζίδης: «Πήραμε πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζεβελέκας: Δεν μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

abola10