free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Λέοντες» οι Γκάρο και Χριστακόπουλος

Στην απόκτηση των δύο νεαρών μέσων προχώρησαν οι Λέοντες ενισχύοντας το έμψυχο δυναμικό τους. 

 

 

 

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσαν οι Λέοντες την μεταγραφική τους δραστηριότητα σε αυτή την εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου. 

Οι ιθύνοντες του αθηναϊκού σωματείου μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην ένταξη δύο νεαρών και ιδιαίτερα ποιοτικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές να ηγηθούν της νέας τους ομάδας με φόντο την μέγιστη δυνατή διάκριση στο δεύτερο μισό του φετινού «μαραθωνίου» της Γ’ ΕΠΣΑ.

 

Συγκεκριμένα, με τη φανέλα των Λεόντων θα φιγουράρουν στο εξής ο 22χρονος αριστερός χαφ Τζουλιάνο Γκάρο, ο οποίος προέρχεται από ποδόσφαιρο Σάλας και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσει αναφορικα΄με την τεχνική του κατάρτιση., αλλά και την ταχύητά του. 

Όσον αφορά το έτερο απόκτημα, είναι ο 21χρονος ανασταλτικός μέσος Νίκος Χριστακόπουλος, ο οποίος προέρχεται από ερασιτεχνικό σύλλογο της ΕΠΣ Ηλείας. 

Ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου Βασίλης Μορφίδης έσπευσε να εκφράσει την πίστη του για ακόμη καλύτερη συνέχεια:

«Κάναμε δύο ακόμη πολύ σημαντικές προσθήκες, που ενδέχεται να καταστήσουν ακόμη πιο ισχυρή την ομάδα μας για την καθορισιτκή συνέχεια. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να έχουνμε καλύτερη παρουσία στον δεύτερο γύρο. Η προσοχή μας πλέον επιεκντρώνεται αποκλειστικά στην δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στην Πέρα Κλουμπ, όπου θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

 

  

 

 

Related posts

Στρατής: «Παίζουμε με την κορυφαία ομάδα του ομίλου»

Kώστας Παλαιολόγος

Πατήσια-Πέρα Κλουμπ 0-3-Τρεις αποβολές στο παιχνίδι

Abola Team 3

Επέστρεψε ο Ντούλας στην Κορωνίδα

Kώστας Παλαιολόγος