free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Στον ΠΟΨ οι Ξυδόπουλος και Πατέλης

Στην ένταξη του 19χρονου τερματοφύλακα από τον Άρη Πετρούπολης και του 32χρονου μέσου από τον Έβρο Σουφλίου προχώρησαν οι «πράσινοι».

 

 

 

Την μεταγραφική του εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτος ο ΠΟΨ.. Η πρωτοπόρος ομάδα του πρώτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ μετά από συντονισμένες ενέργειες του Προέδρου Γιάννη Πετρίδη και  των άμεσων συνεργατών του, προχώρησε στην ένταξη δύο πολύ ποιοτικών παικτών. 

Ο λόγος για τους Ανδρέα Ξυδόπουλο και Κυριάκο Πατέλη.  

Ο πρώτος είναι 19 ετών, αποκτήθηκε από τον Άρη Πετρούπολης και θεωρείται από τους πλέον  ελπιδοφόρους τερματοφύλακες τοου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας. 

Όσον αφορά το έτερο απόκτημα, τον Κυριάκο Πατέλη, ο 32χρονος είναι γνώστης της ομάδας του Ψυχικού, αφού παλαιότερα είχε θητεύσει με ιδιαίτερη επιτυχία στην ομάδα των βορείων προαστίων. 

Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα του Έβρου Σουφλίου. Θεωρείται ότι με την ποιότητά του και την εμπειρία του αναμένεται να αποτελέσει τον ιθύνοντα νου στην ομάδα

 

Χάνει τη σεζόν ο Παπαϊωάννου 

«Πάγωσαν» στον ΠΟΨ με την σοβαρότητα του τραυματισμού του Σπύρου Παπαϊωάννου. Ο βασικός πορτιέρο της ομάδας κι εκ των σημαντικότερων συντελεστών της εξαιρετικής πορείας της ομάδας, υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο, γεγονός το οποίο θα τον υποχρεώσει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και έτσι θα χάσει το υπόλοιπο της φειτνής σεζόν. 

Παράλληλα, τραυματίας από την αναμέτρηση με τα Ταταύλα, αποχώρησε ο Σωτήρης Λεωντίου από κλωτσιά στην γάμπα και τέθηκε νοκ άουτ για τις ανάγκες της αναμέτρησης με τον Βοτανικό. 

Επίσης, οι Ανδρέας Δαμαλάς και Παναγιώτης Κοτσώνης, αποχώρησαν κι αυτοί τραυματίες και υποβάλλονται σε αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβουν να τεθούν στη διάθεση του τεχνικού Βασίλη Παπαδόπουλου για το επερχόμενο παιχνίδι με την Ένωση Βοτανικού.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

«Πέρασμα» από τα Μελίσσια

Nάσος Φακίδης

Απόλλων Περιστερίου-Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης 1-1

Abola Team 3

Σύδνεσμος Προπονητών: Σεμινάριο με τηλεδιάσκεψη…

Abola Team