free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Τρέλα με τον ασύγκριτο μάγο Σανκάρα στην κοπή πίτας του Άγιαξ Ταύρου, την Τετάρτη 7/2

Πέραν από τα μαγικά που κάνει η ανδρική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, την ευκαιρία να δουν πολλά μαγικά από τον μέτρ του είδους άπαντες στον δημοφιλή Άγιαξ Ταύρου.

Αυτό θα συμβεί στην εκδήλωση του Άγιαξ Ταύρου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 7 Φεβρουρίου στις 7.30 το απόγευμα στην έδρα της ομάδας στο γήπεδο Χ. Παυλίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας Αντώνης Τσάτσος έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή που θα προσφέρει πολύ χαρά και μεγάλη τρέλα στα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου και στους γονείς τους φυσικά στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Συγκεκριμένα η έκπληξη της εκδήλωσης θα είναι ο διάσημος και ασύγκριτος μάγος Σανκάρα ο οποίος είναι ανεπανάληπτος σε αυτά που κάνει και σε αυτά που θα κάνει.

Το γεγονός ότι θα είναι ο Σανκάρα στην κοπή πίτας του Άγιαξ Ταύρου διαθόθηκε γρήγορα και ήδη επικρατεί ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των νεαρών ποδοσφαιριστών όλων των τμημάτων υποδομής του Άγιαξ Ταύρου που ξέρουν ότι θα απολαύσουν μοναδικές στιγμές από τον ασύγκριτο μάγο Σανκάρα.

Επίσης στην διάρκεια της εκδήλωσης στην οποία θα υπάρξουν πολλές ακόμα επκλήξεις θα βραβευτεί ο δήμαρχος της πόλης ενώ θα υπάρξουν κι άλλες ακόμα βραβεύσεις.

Related posts

Αστέρας Εξαρχείων είναι έτοιμος

Abola Team 2

Μπαμ για τον Γιώργο ξένο στη Περα Κλουμπ

admin

Οι ομάδες που συγκροτούν τους ομίλους στην Β’ κατηγορία ΕΠΣΑ

Abola Team 3