free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!»

Τους φετινούς στόχους οριοθέτησε ο προπονητής του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

 

Τρώγωντας έρχεται η όρεξη λέει ο θυμόσοφος λαός μας και το συγκεκριμένο απόφθεγμα φαίνεται ότι ανταποκρίνεται με τπν πιο πειστικό τρόπο στο παράδειγμα του ΠΑΣ Γαλάτσι. 

Η άνετη νίκη επί της Ιεράπολης με 2-0 εδαίωσε το συγκρότημα των βορείων προαστίων στην τέταρτη θέση του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού τρίτου ομίλου τη Γ’ ΕΠΣΑ, με άμεση συνέπεια, η ψυχολογία και ο δείκτης αυτοπεποίθσης να έχουν επανέλθει  σε πολύ υψηλά επίπεδα. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Θανάση Ζαμπούρα, ο οποίος έσπευσε να οριοθετήσει τους φετινούς στόχους της ομάδας του: 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη με 2-0 επί μία δυσκολοκατάβλητης ομάδας, όπως είναι η Ιεράπολη. Μία επιτυχία, που μας δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξούμε για ακόμη καλύτερη συνέχεια. Πολλοί ποδοσφαιριστές μα βρέθηκαν σε εξαιρειτκή ημέρα, γεγονός το οποίο μας βοήθησε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου προπονητή, για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας στρέφεται αποκλειστικά πλέον, στην επόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη Χολαργού. Ένα παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας, δεδομένου ότι ο προσεχής μας αντίπαλος αναζητεί εσπευσμένα βαθμούς, ώστε να ξεφύγει από τις δύσκολες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και οφείλουμε να φανούμε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι, ώστε να πολλαπλασιάσουμε τις πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Τον αρχικό στόχο που είχαμε θέσει για μία θετική παρουσία, θεωρώ ότι τον έχουμς πετύχει και πλέον, αυτό που επιθυμούμε, είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!»

 

 

    

 

Related posts

ΕΠΟ: Με προσωπικό ασφαλείας και τηλεργασία…

Abola Team

Συνεχίζει και ο Ρέζτσοβ στην Ανθούπολη!

Kώστας Παλαιολόγος

Η Λαύρα είναι εδώ!

abola10