free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Αίσθηση με Τοροσιάδη τα Ταταύλα!

Στην απόκτηση του 26χρονου μέσου από τον Υμηττό προχώρησε η ομάδα των νοτίων προαστίων.

 

 

 «Κόλπο- γκρόσο» με την απόκτηση του Κώστα Τοροσιάδη πραγματοποίησαν τα Ταταύλα, ενισχύοντα σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ τους, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που τους περιμένει στον πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ. 

Το νέο απόκτημα της ομάδα των νοτίων προαστίων είναι 26 ετών και τελευταία του χρονικά ομάδα ήταν ο Υμηττός. 

Αξίζει να τονιστεί ότι έχει ξεκινήσει τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τα τμήματα υποδομών του Πανωινίου και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του. 

Μάλιστα, ο τεχνικός Γιάννης Λουμίδης, είχε κάθε λόγονα αισθάνεται χαρούμενος για την ένταξη του Κώστα Τοροσιάδη: «Αποκτήσαμε ένα πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει να επιδείξει σπουδαία ως τώρα καριέρα στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αθήνας. Το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, νομίζω ότι από μόνο του τα λέει όλα» 

Στην συνέχεια, ο Γιάννης Λουμίδης αναφέρθηκε στην αξία της εκτός έδρας ισοπαλίας απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΟΨ, αλλά και στο επερχόμενο κρίσιμο παιχνίδι με τον  Φοίνικα  Περιστερίου: 

«Πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα στον πρωτοπόρο του ομίλου. Φανήκαμε αρκετά ανταγωνισιτκοί., αναδεικνύοντας πολλές αρετές στο συγκεκριμένο ματς. Βέβαια, ο αντίπαλός μας είχε την ατυχία να κάνει τρεις αναγκαστικές αλλαγές από μυϊκούς τραυματισμούς. Η προσοχή αμς τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον ανεβασμένο Φοίνικα Περιστερίου, όπου θα χρειαστεί να επιδείξουμε αυξημένη προσοχή»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

Στην απόκτηση του Άγγελου Προβή έφτασε ο Αττικός.

Abola Team 2

Φουλ για το 24 στα 24 η Κηπούπολη

Abola Team 3