free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου!»

Στην πληθώρα ευκαιριών που έχασε η ομάδα απέναντι στην γειτονική Θύελλα αναφέρθηεκ ο Τεχνικός Διευθυντής του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας.

 

 

 

 

 

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επαναλήφθηκε για ακόμη μία φορά στο τοπικό ντέμρπι του Αγίου Δημητρίου ανάμες στη Θύελλα και τον Άγιο Δημήτριο. 

Το τελικό 1-0 υπέρ της τυπικά γηπεδούχου ομάδας, σύμφδωνα με τους ανθρώπους της «Μπάρτσα» συνιστά «μαγική» εικόνα, αφού- όπως τονίζουν υψηλόβαθμα στελέχη, οι «κυανέρυθροι» είχαν τον ρόλο του απόλυτου αφεντικού σην αναμέτρηση δημιουργώντας και χάνοντας σωρεία κλασικών ευκαιριών να φτάοσυν στην νίκη, χωρίς ωστόσο, να πάρουν κάποιο βαθμολογικό όφελος.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Τεχνικού Διευθυντή Αντώνη Καρπούζα: 

«Θεωρώ ότι απέναντι στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου πραγματοποιήσαμε εξαιρετική εμφάνιση και ότι το τελικό σκορ αποτελεί μαγική εικόνα. Επαναλήφθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, αφού  ειδικά στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες όχι μόνο να ανοίξουμε το σκορ, αλλά να πετύχουμε  δύο ή και τρία ακόμη γκολ. Δεν τα καταφέραμε. Απεναντίας, ο αντίπαλος μέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και τελικά με πολυπρόσωπη άμυνα και κορυφαίο τον τερματοφύλακά της, κράτησε την νίκη με 1-0.

 

Όπως έλεγε και ο αξέχαστος  Ίβιτσα Όσιμ η μπάλα ήταν … πόρνη κι έτσι δεν καταφέραμε κάτι από αυτό το ματς, Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση.

Επισης, θα πρέπει να σταθούμε ότι και οι δύο ομάδες μετά τη λήξη του αγώνα φύγαμε αγκαλιασμένες από τον αγωνιστικό χώρο, δείγμα του ότι έχου  εξομαλυνθεί οι σχέσεις μας.

Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο δύσκολο, όσο και καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Ατρόμητο Χαλανδρίου. Ένα παιχνίδι, όπου θα επιδιώξουμε παση θυσία την κατάκτηση των τριών βαθμών»

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα του Σαββάτου (7/3)

Abola Team

Τα Πετράλωνα 2-1 την Κοψαχείλα

Abola Team 3

Καββαδίας: «Μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος