free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Με τέσσερις βουλευτές η κοπή πίτας του Κορωπίου

Τέσσερις βουλευτές παρέστησαν στην κοπή πίτας του Κορωπίου.

Στην ανάρτηση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

 

Στο αμφιθέατρο του Δήμου Κρωπίας πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους όσους παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους : τον Δήμαρχο, κο Δημήτρη Κιούση, τους βουλευτές κο Κατσίκη Κων/νο, κα Χριστοφιλοπούλου Εύη, κο Βλάχο Γεωργιο και κο Μπούρα Αθανάσιο, τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλιου κο Νίκο Γιαννακο, τους Αντιδημάρχους κο Ανδρέα Ντούνη και κο Γρίβα Θεόδωρο, την Επικεφαλή της Αντιπολίτευσης κα Κιούση Αθηνά, τους Δημ. Συμβούλους κο Κωνσταντάρα και κα Μιχαιρινα Δήμητρα, τον πρώην Πρόεδρο της Δόξας Κορωπίου, κο Λιακουτση Νίκο , τον Πρόεδρο του Α.Σ. Παπασιδέρης κο Δεληκουρα Γιώργο, τον Πρόεδρο της Δόξας Κορωπίου κο Γιώργο Γκίκα και τον Κο Θανάση Ακαρεπη, τον συντοπίτη δημοσιογράφο, κο Δουκακο Βαγγέλη καθώς και όλους τους γονείς και τους αθλητές μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς της χθεσινής βραδιάς, τον Δήμο Κρωπίας για την παραχώρηση του  Αμφιθεάτρου, τα Ζαχαροπλαστεία Πανταζίδης για την προσφορά της Βασιλόπιτας και τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, κο Βαγγέλη Καρατζά για την μικροφωνικη εγκατασταση και τα αναψυκτικά.

 

Ωστόσο: ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ Π.ΛΙΑΚΟΥΤΣΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΥΨΟΥΣ 45.000 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΟΚ ΕΝΩ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΤΟΝΙΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Δ.ΚΙΟΥΣΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ Δ.ΚΙΟΥΣΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΗς ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΟΚ ΖΗΤΗΣΕ ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΗΤΘΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΓΙΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕΣΩ ΔΑΠΑΝΩΝ ΓΙΑ ΚΕΤΕΡΝΓΚ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΙΟΣΧΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ” ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΟΠΡΟΕΔΡΟ Η ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.ΛΙΑΚΟΥΤΣΗ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ”

Related posts

Ο Μιχάλης Βλάχος στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Λαυρίου

Abola Team 3

Κάτσικας: «Κερδίσαμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου-Άρης Βούλας 1-1

Abola Team