free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζίτζης: «Ζούμε απιστευτες στιγμές!»

Την ανείπωση χαρά του για την πρόκριση στον τελικό της ΕΠΣΑ, έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια, εξέφρασε ο αρχηγός της Αγίας Παρασκευής Γιώργος Τζίτζης. 

 

 

Μεθυσμένη Πολιτεία θυμίζει η Αγία Παρασκευή με αφορμή την πανάξια  πρόκρισή της στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ για πρώτη φορά έπειτα από διάστημα δέκα ετών!

Η «Σάντα» παρουσιάζοντας αξιοθαύμαστη αγωνιστική συνέπεια, πήρε πανεύκολα το 0-0 απέναντι στον Άρη Πετρούπολης στην ρεβάνς της δικής της εκτός έδρας νίκης με 3-2 στον πρώτο ημιτελικό, γεγονός το οποίο της επέτρεψε να «τσεκάρει» το εισιτήριο της πρόκρισης.

Ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Τζίτζης σε δηλώσεις που παραχώρησε , έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα, εκφράζοντας παράλληλα την ανυπομονησία του να βιώσει τη χαρά και την ιδιαιτερότητα ενός τελικού Κυπέλλου:

«Θεωρώ ότι δίκαια προκριθήκαμε στον τελικό. Φέραμε την ομάδα μας ξανά σε τελικό έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια και είναι λογικό να ζούμε απίστευτες στιγμές.

Η ομάδα μας ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και σε κανένα σημείο δεν απειληθήκαμε. Ισα – ίσα εάν υπήρχε στο γήπεδο μία ομαδα, η οποία δημιούργησε τις περισσότερες φάσεις, ήμασταν εμείς. Πήραμε μία πανάξια πρόκριση απέναντι σε μία πολύ δυνατή και φιλόδοξη ομάδα, όπως είναι ο Άρης Πετρούπολης, η οποία μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για την συνέχεια» ήταν το αρχικό σχόλιο του αρχηγού της Αγίας Παρασκευής, για να προσθέσει:

«Νομίζω ότι η φετινή σεζόν είναι με διαφορά η καλύτερη και η πιο επιτυχημένη από πλευράς αποτελεσμάτων και επίτευξης στόχων τα τελευταία χρόνια  Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε στον τελικό. Από εκεί και πέρα , η προσοχή μας στρέφεται  στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ήφαιστο, όπου θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Βλάχος: «Είναι το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς»

Kώστας Παλαιολόγος

Σπουδαία νίκη για τα Μελίσσια (2-1)

Abola Team

Παραιτήθηκε ο Μπάμπης Κατσάνος από τον Αστέρα Ζωγράφου

Τάσος Ζαφειρίου