free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Δ. Γιαννακόπουλος, Βαγγέλης Ξυδέας και Γρ. Ξεπαπαδάκης βραβεύτηκαν στην κοπή πίτας του ΠΑΟ Ρουφ

Με απίστευτη κοσμοσυρροή και με την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων επί της Αθηνοδώρου 61 να είναι πλημμυρισμένη από τα παιδιά της ακαδημίας του συλλόγου και από τους γονείς τους, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 2/2/2018 η κοπή πίτας του ιστορικού και δημοφιλούς ΠΑΟ Ρουφ.

Την παρουσίαση έκανε ο υπεύθυνος των ακαδημιών του ΠΑΟ Ρουφ Αντώνης Κουσουρίδης ο οποίος επισήμανε την σημασία που έχει για όλους στον σύλλογο η άψογη σε όλους τους τομείς πορεία των τμημάτων υποδομής.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν ο διοικητικός ηγέτης του μπάσκετ-της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος ανήκει στην δεύτερη γενιά των ιδρυτών της Αούστρια, ο ηρωικός και ιδιαίτερα δραστήριος και ο πιο παλιός διαμερισματικός σύμβουλος της 3ης Κοινότητας στο Δήμο της Αθήνας Βαγγέλης Ξυδέας ο οποίος είναι και παλαίμαχος παίκτης του Ρουφ με πλούσιο κοινωνικό έργο, ο χειρούργος Μαστού και Πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας “Εμείς” Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης και για την εθελοντική του δράση, η εταιρεία KOSKINIDIS.

Την πλακέτα για λογαριασμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου παρέλαβε η εκπρόσωπός του Βάσω Καλεντέρη, ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης παρέλαβε την πλακέτα για λογαριασμό του αδερφού του Γρηγόρη, ενώ την πλακέτα για λογαριασμό της εταιρείας KOSKINIDIS παρέλαβε ο αντιπρόεδρος του Ρουφ Δημήτρης Κρητικός.

Τις απονομές όπως και τηνμ κοπή πίτας έκαναν ο οι κ.κ. Μωραϊτάκης και Τσούτσουρας, ο συγγραφέας του βιβλίου με την ιστορία του ΠΑΟ Ρουφ Καβουλάκος, ο δήμαρχος Αμαρουσίου-πρόεδρος της ΚΕΔΕ και επικεφαλής του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας Γιώργος Πατούλης, ο εκπρόσωπος του ΟΠΑΝΔΑ Κων/νος Τσώλος, πρώην αντιδήμαρχος Ανδρέας Παπαδάκης ο οποίος εκπροσώπησε και τον Νικήτα Κακλαμάνη, ο επίκουρος καθηγητής Ιατρικής Θεόδωρος Πιταράς, από την ΕΠΣΑ ο Στέλιος Ευστρατίου, ο παλαίμαχος του Ρουφ και η ψυχή της ομάδας Στέργιος Στεργίου, ο πρώην πρόεδρος των διαιτητών της Αθήνας Νίκος Καραθανάσης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καραμπόπουλος, ο πρώην αντιδήμαρχος Σάκης, Κολάτου και ο δημοτικός σύμβουλος Σάκης Αθανασάκης όπως και ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας του Ρουφ Θανάσης Τριανταφύλλου, Μάλιστα ο Τριανταφύλλου έστειλε πρόσκληση σε όλους τους παριστάμενους για τους οποίους η είσοδος θα είαι δωρεάν σε αυτό το κρίσιμο ματς να ενισχύσουν την ομάδα στον κρίσιμο Κυριακάτικο αγώνα απέναντι στους Αγ. Αναργύρους στο γήπεδο Ρουφ.

Πριν από κάθε βράβευση υπήρξε προβολή βίντεο σχετικά με τα τιμώμενα πρόσωπα. Επίσης υπήρχαν δύο ξεχωριστά βίντεο, το ένα σχετικά με την ιστορία του Ρουφ και το άλλο για την υπέροχη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου. Υπήρξε μια ακόμα σημαντική προβολή βίντεο σχετικά με τη σεζόν που η ομάδα ανέβηκε στην Γ’ Εθνική.

Ο διοικητικός ηγέτης και πρόεδρος του ΠΑΟ Ρουφ του οποίου όλοι εξήρα το φοβερό έργο που έχει προσφέρει σε περισσότερα από είκοσι χρόνια στον σύλλογο, ο Θοδωρής Κουνάδης στην σύντομη ομιλία του τόνισε ότι όραμά του είναι κάποια στιγμή όλοι οι παίκτες της ανδρικής ομάδας να προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της Αούστρια.

 

Στην εκδήλωση παρέστησαν σύσσωμη η ανδρική ομάδα του Ρουφ και ο τεχνικός Γιάννης Σιλεβίστας και ο γενικός αρχηγός Αποστόλης Καραμπάς, ο τεχνικός της ομάδας Νέων του Ρουφ Θωμάς Μανώλης, όλο το τεχνικό τιμ των ακαδημιών του συλλόγου με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Ντάκουρη, ο πρόεδρος της Ένωσης Βοτανικού Θανάσης Κατσιρόπουλος, από τα Πετράλωνα ο Βαγγέλης Λιγνός, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ρουφ Μιχάλης Μπούρας, ο παλαίμαχος άσος του Ρουφ Κουτσάφτης όπως και ο παλαίμαχος Βαγγέλης Κατσούρης, ο γνωστός τεχνικός Μίλτος Γκόφας, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου και ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Αθήνας Στέλιος Σαρηδημητρίου και ο γνωστός παρατηρητής Γιάννης Πασαλούκος, ο Βασίλης Χρυσανθόπουλος και ο φροντιστής της ομάδας του Ρουφ Παναγιώτης Λουντζής.

Περισσότερο οπτικό υλικό στις στήλες του Abola.gr με το ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την κοπή πίτας του ΠΑΟ Ρουφ και την στήλη ON CAMERA.

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στην Αθήνα

Abola Team

Διπλό «χτύπημα» από τον Αθηναϊκό

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων της Α’ και Β’ Κατηγορίας

Abola Team