free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Έκλεισε» Καραντζή, Ντούπη ο Πανθησειακός

Στην ένταξη των δύο  ταλαντούχων ποδοσφαιριστών προχώρησε η ιστορική ομάσδα του Θησείου.

 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε ο Πανθησειακός την δραστηριότητά του στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδo του Ιανουαρίου.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου του Θησείου μετά από συντονισμένεw ενέργειες προχώρησαν στην ένταξη δύο πολύ ποιοτικών ποδοσφαιριστών, ο οποίοι έχουν να επιδείξουν παραστάσεις πρωταθλητισμού κι ενδέχεται να αποδειχθούν πολύτιμα εργαλεία για τον τεχνικό Λευτέρη Στρατή.

 

Συγκεκριμένα, με τη φανέλα του Πανθησειακού θα φιγουράρουν πλέον ο 20χρονος τερματοφύλακας Παναγιώτη Καραντζής, ο οποίος αποκτήθηκε από τα Ιλίσια 2004  και ο 18χρονος αμυντικός Κώστας Ντούπης, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΟ Ρουφ.Μία νέα αρχή έκανε ο Πανθησειακός με  το θριαμβευτικό 3-0 επί της ΕλαφράςεΤαξιαρχίας και πλέον όλοι επικεντρώνονται στηn προσεχή αναμέτρηση με τον Διαγόρα Αιγάλεω. Ένα παιχνίδι κομβικό, όπως τονίζει και ο τεχνικός Λευτέρης Στρατής:

 

«Πρέπει να συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό και θα πάμε με την απαιτούμενη προσοχή να αντιμετωπίσουμε τον Διαγόρα Αιγάλεω σ’ ένα παιχνίδι όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο, ώστε αν μείνουμε κοντά στις πρώτες θέσεις»

Related posts

Ιλίσια 2004: Ανακοίνωση κατά των διαιτητών

Παντελίδης Mάνος

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα στους σημερινούς (17/10) αγώνες

Abola Team

Φουλ για το 24 στα 24 η Κηπούπολη

Abola Team 3