free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Επέστρεψε ο Ντούλας στην Κορωνίδα

Στην ομάδα του Γαλατσίου επανήλθε ο 20χρονος αριστεροπόδαρος μπακ – χαφ. 

 

 

 

Με την φανέλα της Κορωνίδας θα φιγουράρει εκ νέου ο Γιάννης Ντούλας. 

Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος μπακ – χαφ, ο οποίος είχε ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα από την ομάδα του Γαλατσίου επέστρεψε σε αυτήν μετά την θητεία του στη Σταμάτα, με στόχο να την ενισχύσει καταλυτικα στην προσπάθεια, που θα επιχειρήσει στην συνέχεια του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ,. 

Στο αγωνισιτκό μέρος, η προσοχή όλων έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα Καισαριανής, όπου η Κορωνίδα στοχεύει να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών μετά από πέντε αγώνες, στους οποίους αγνοεί τη χαρά της νίκης. 

Ο τεχνικός Γιάννης Καπράλος έπεσυσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα μέσω του οποίου ανέδειξε την κρισιμότητα της αναμέτρησης: 

«Όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε, δουλέψαμε πολύ εμπεριστωμένα και με ξεκάθαρο στόχο να φανούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι γίνεται για τις ανάγκες της αναμέτρησης με τον Φωστήρα Καισαριανής. Αυτό, που προέχει, είναι να φανούμε αποφασιστικοί και με διάθεης να επανέλθουμε στις νίκες, έπειτα από διάστημα πεντε αναμετρήσεων»

 

Νοκ άουτ Μπραβάκος και Κώττης

 

Με’ εμποδίων ολοκληρώνει η Κορωνίδα την προετοιμασία της ενόψει της κρίσιμης κυριακάτικης αναμέτρησηςμε τον Φωστήρα Καισαριανής. Ο τεχνικός Γιάννης Καπράλος δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες τόσο τουΚυριάκου Μπραβάκου , που υποφέρει από ίσωση, όσο και του βαισκού του επιθετικού Ευθύμη Κώττη, ο οποίος έπεσε θύμα τραυματισμού.

 

 

 

Related posts

Ζαμπέτας: «Όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 1-1: Τα στιγμιότυπα

abola10

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team