free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Για την τιμή και την αξιοπρέπειά μας!»

Το στίγμα του για το προσεχές κρίσιμο παιχνίδι με τον Θρίαμβο Αθηνών, έδωσε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας. 

 

 

 

Πρόσθετα κίνητρα αναζητούν να βρουν οι Τράχωνες, ώστε να διατηρηθούν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας 

Επόμενος αντίπαλος για την φιλόδοξη ομάδα των νοτίων προαστίων είναι ο φορμαρισμένος τελευταία Θρίαμβος Αθηνών, γεγονός το οποίο προσδίδει έξτρα ενιδαφέρον στην αναμέτρηση. 

Με τον τεχνικό ηγέτη Γιάννη Κουσάνα να δίνει το δικό του στίγμα, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας που περιμένει την ομάδα του:

 «Είμαστε υποχρεωμένοι σε κάθε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε με την απαιτούμενη συγκέντρωση, αλλά και σεβασμό στους αντιπάλους μας. Η δυνατότητα διάκρισης και η ανάγκη να παραμείνουμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, μας προσδίδει ένα έξτρα κίνητρο να παρουσιαστούμε ακόμη πιο αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι, προσβλέποντας σε μία ακόμη καλύτερη παρουσία. Μα το κυριότερο, οφείλουμε να παίξουμε για την τιμή, το γόητρο και την αξιοπρέπειά μας. Με αυτό το πρίσμα θα προσεγγίσουμε και την αναμέτρηης με τον Θρίαμβο Αθηνών» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του έμπειρου τεχνικού των Τραχώνων, για να προσθέσει, αναφερόμενος στο ισόπαλο 0-0 της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Αθηναϊκό: 

«Απέναντι στον Αθηναϊκό είχαμε την καθολική πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, όμως είχαμε σαφές πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Τομέας, στον οποίο οφείλουμε να δουλέψουμε πολύ σοβαρά στη συνέχεια»

 

 

 

 

 

Related posts

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 0-4

abola10

Τέλος πριν καν αρχίσει!

Abola Team

Άτταλος: Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες στο γήπεδο

Γιώργος Ανανίδας