free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Με Κοπανά στα «γκολπόστ» το Δάσος Χαϊδαρίου

Στην ένταξη του 24χρονου τερματοφύλακα από τον συντοπίτη ΑΟ Χαϊδαρίου προχώρησαν οι «πρασινοκίτρινοι».

 

 

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Ορέστη Κοπανά πραγματοποίησε το Δάσος Χαϊδαρίου. 

Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου συλλόγου των δυτικών προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση του εξαιρετικά ικανού 24χρονου τερματοφύλακα από τον συντοπίτη ΑΟ Χαίδαρίου, ενισχύοντας σε  σημαντικό βαθμό την νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια. 

Εξαιρετικά δείγματα γραφής έσπευσαν να αφήσουν από την πρώτη τους κιόλας επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του Δάσους Χαϊδαρίου οι Κώστας Αγγελούσης και Γιώργος Αποστολάκης απέναντι στους Λέοντες, παρά την ήττα με 3-2. 

Οι δύο νεοφερμένοι παίκτες φρόντισαν να αναδείξουν ένα μέρος των τεράστιων δυνατοτήτων τους και πιστοποίησαν ότι πληρούν όλες τις προδιαγραφές να αανδειχθούν σε ιδιαίτερα χρήσιμες μονάδες για τον νέο τους προπονητή Δημήτρη Μαυρίκο. 

Μάλιστα, ο δεύτερος πέτυχ εκαι το παρθενικό του γκολ με τα «πρασινοκίτρινα, γεγονός το οποίο χαροποίησε απόλυτα όλους στην ομάδα.

 Μετ’ εμποδίων ολοκλήρωσε το Δάσος Χαϊδαρίου την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Νίκη Αλίμου. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι απέναντι στην πρωτοπόρο του τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ ο τεχνικός Δημήτρης Μαυρίκος δε θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Στέφανου Σαφρά και Θοδωρή Κωνσταντόπουλου.

 

 

Related posts

Στο ντέρμπι η ΑΕ Ιλίου 1-0 τον Ηρακλή Περιστερίου

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 1/4

Abola Newsroom

Αστέρας Χαϊδαρίου-Κεραυνός Πετρούπολης 1-1

Abola Team 3