free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΛ-Πανιώνιος 0-0

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε ο αγώνας της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο στην AEL FC Arena.

Το αποτέλεσμα δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις δυο ομάδες, αλλά κρίνεται δίκαιο με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, καθώς οι αντίπαλοι είχαν τις στιγμές τους, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να δημιουργεί πιο κλασικές ευκαιρίες.

 

Οι πιο αξιόλογες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου προήλθαν από δύο στημένες μπάλες και είχαν για πρωταγωνιστή τον Μπανανά, ο οποίος στο 9ο και 41ο λεπτό απείλησε άμεσα την εστία των γηπεδούχων με κεφαλιές σε εκτελέσεις φάουλ, αστοχώντας ελάχιστα. Στο ίδιο διάστημα οι «βυσσινί» είχαν μεν την κατοχή αλλά υστερούσαν στη δημιουργία και την τελική πάσα, με συνέπεια να μην απειλήσουν την εστία του Κότνικ.

 

Η ΑΕΛ συνέχισε να υπερέχει και στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της στο 53΄: Ναζλίδης και Κριζμάν άλλαξαν πολύ ωραία την μπάλα μεταξύ τους, ο Κροάτης βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το δοκάρι. Οι «κυανέρυθροι» απάντησαν στο 72΄ με ένα σόλο του Σπιριντόνοβιτς, που κατέληξε σε σουτ του Αυστριακού, με τον Γκόλια να κάνει την κόντρα και την μπάλα να καταλήγει κόρνερ, ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία στο 82΄, όταν ο ευέλικτος Σπιριντόνοβιτς ταλαιπώρησε τη θεσσαλική άμυνα και «σέρβιρε» πλάγια αριστερά στον Λάμπρου, που σούταρε διαγώνια και μόλις άστοχα, με τον Νίλσεν να μην προλαβαίνει την μπάλα ελάχιστα στην προβολή που επιχείρησε, ενώ στο 89΄ ο Μιλοσάβλιεβιτς σούταρε ελάχιστα άουτ. Να σημειωθεί ότι ο Γκιοατά ολοκλήρωσε τον αγώνα παίζοντας με κάταγμα στο χέρι από τα πρώτα λεπτά!

 

 

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός (61΄ Μλαντένοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς (66΄ Λεοζίνιο), Κριζμάν (71΄ Περόνε)

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Σαββίδης, Μασούρας (57΄ Σπιριντόνοβιτς), Λάμπρου, Μπραχίμι (70΄ Ουάσινγκτον), Γεσίλ (62΄ Νίλσεν)

Related posts

Ο Νίκος Καρέλης επέλεξε τη Νάξο για τις διακοπές του

Abola Team 2

Ο “ασταμάτητος” Romelu Lukaku, σταμάτησε το όνειρο της Εθνικής 1-1 (βίντεο)

Abola Newsroom

Επίσημο: Ο Ζλάταν στη Μίλαν – Η μεγάλη επιστροφή

Abola Newsroom