free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα Κοψαχείλα-Λυκόβρυση: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΛΙΤΑΣ

Σ’ ένα ματς που είχε φάσεις για γκολ Κοψαχείλα και Λυκόβρυση κατέληξαν στο ισόπαλο 0-0.

Η Κοψαχείλα που είχε μεγαλύτερο ποσοσστό κατοχής της μπάλας στο 29′ έφθασε κοντά στο γκολ αλλά στο σουτ του Βειζάι που ήταν και από τους καλύτερους του αγώνα η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι.

Στο 83′ η Κοψαχείλα έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει την νίκη στο πέναλτι που κέρδισε ο Μακρυπίδης, Το εκτέλεσε ο Τσίκος αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Κέμπας. Στο 51′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Μακρυπίδη ενώ στο 55′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Γκιόλας.

Διαιτητικό τρίο Όντος, Δημητρακόπουλος, Καραγιώργος.

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Τεκίδης, Φόνσος, Ασημακόπουλος;(46′ Μακρυπίδης), Χιόνας, Τσίκος, Γιούβρης(70′ Σταμούλης), Καραγιάννης, Ασλανίδης(90′ Κουρουβακάλης), Γκιόλας, Βειζάι, Ονταντζής.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ(Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Ζήκος, Μιγκάκης, Τζένης, Αγγελής, Π. Ραυτόπουλος, Κοκότης, Καβαλάρης(88′ Παπαχρήστος), Σταματέλος, Δ. Ραυτόπουλος, Πάγκας.

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΗΛ. ΒΕΙΖΑΙ ΦΩΤΗΣ 29-10-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Η Κυριακούλης ΕΠΕ στο πλευρό τηςΑγίας Ελεούσας

admin

Μανώλης Θεμέλης: “Ο Κεραμεικός είναι έτοιμος να κατακτήσει αυτό που δικαιούται στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος απέναντι στην Χρυσούπολη που σεβόμαστε”

Abola Team 3