free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Να αποδείξουμε την αγωνιστική άνοδο»

Το σύνθημα για νίκη επί του Κολωνού έδωσε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη, που απορρέει από την σημαντική της νίκη με 2-0 επί του αξιόμαχου Χαλκηδονικού, η Αλσούπολη συνεχίζει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Κολωνό. 

Σαφέστατα ο δείκτης δυσκολίας είναι μεγάλος για την ομάδα των βορείων προαστίων, αφού καλείται να κοντραριστεί με μία ομάδα, η οποία διακρίνεται για τη δυνατή της έδρα. 

Κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός της ηγέτης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης, ο οποίος τόνισε τα εξής: 

«Έχουμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα για ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα, η οποία διαθέτει πολύ καλή έδρα κι αυτό πιστοποιούν οι 18 από τους 23 συνολικά βαθμοί, που έχει συγκεντρώσει.

Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε την τρίτη συνεχόμενη νίκη, που θα μας αποδείκξει ότι διανύουμε περίοδο φόρμας. Πάμε αποφασισμένοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» 

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Φίλιππου Μέμι θα στερηθεί ο Παναγιώτης Καλαϊτζίδης. Ο δυναμικός παίκτης δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Παράλληλα, εξαιρετικά αμφίβολη κρίνετια η συμμετοχή των Σπύρου Σιάνου και Δημήτρη Καραίσκου.

 

 

 

 

Related posts

Γαληνός (Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας): “Να παραμείνουμε πρώτοι”(vid)

abola10

Καλαϊτζίδης: Δεν ήμασταν εύστοχοι…»

Kώστας Παλαιολόγος

Το πρόγραμμα του Σαββάτου στην ΕΠΣΑ

Abola Team