free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Αστέρας Ζωγράφου 4-1 εκτός τον Κεραμεικό

Έχοντας άριστη κυκλοφορία της μπάλας ο Αστέρας Ζωγράφου νίκησε εκτός έδρας τον Κεραμεικό με σκορ 1-4.

Στο 9′ ο Ηλιόπουλος που έφυγε στην κόντρα με ιδανικό πλασέ έκανε το 0-1. Στο 29′ ο μόνιμος σκόρερ του Κεραμεικού Φαλάγγας με έξυπνο πλασέ μετά από ασίστ του Τάφα έφερε το ματς στα ίσια. Στο 35′ πάλι ο Ηλιόπουλος κι αφού πήρε το ριμπάουντ της μπάλας στην απόκρουση του Καραϊσκοτ με νέο σουτ έδωσε και πάλι προβάδισμα στους φιλοξενούμενους κάνοντας το 1-2. Στο 49΄ο Γαλανός με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3 για τον Αστέρα Ζωγράφου. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε αυτή την φάση υποστηρίζοντας ότι δεν υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ από τον διαιτητή Χαλδαίο και τον δεύτερο βοηθό Γούναρη στο ξεκίνημα της φάσης ο Ηλιόπουλος που πάσαρε στον σκόρερ. Στο 64′ ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου Ρέτσκα με θεαματικό σουτ στην κίνηση έγραψε το τελικό 1-4. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι δύο φορές όταν σε ενέργειες του Φαλάγγα η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Την πρώτη φορά σε σουτ στο 68′ και στην δεύτερη περίπτωση σε κοντινή κεφαλιά στο 72′. Από τον Κεραμεικό διακρίθηκαν οι Μαρίνος Κάτρης, Φαλάγγας, Τάφα, Ζαφειράκος, Γιογκέτσι και από τον Αστέρα Ζωγράφου ακόμα οι Ηλιόπουλος, Καρυστινός, Καραμάνος, Σακκάς, Κούτρας, Εξηντάρης. Άριστος ο πρώτος βοηθός Κωστούλας.

Στο 29′ ο Τάφα του Κεραμεικού προ κενού τέρματος έστειλε την μπάλα άουτ ενώ λίγο πριν σε κοντινό σουτ του Φαλάγγα απέκρουσαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί.

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ (Νίκος Τσαπρούνης): Καραϊσκος, Τσούλος, Γιογκέτσι, Μαρ. Κάτρης, Μακρυπούλιας(78′ Μιχελλής), Αρχοντίδης(80′ Βουτάς), Πετούα(61′ Γριτσώνης), Γιάνκολο(46′ Τζέτζιας), Τάφα, Ζαφειράκος, Φαλάγγας. ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Πέτρος Σομπότοβιτς): Λέκκας, Σακκάς, Καραμάνος, Κούτρας, Εξηντάρης(78′ Παπαθανάσης), Καρυστινός, Μπασινάς, Ηλιόπουλος(76′ Ανδριόπουλος), Κυριαζής, Ρέτσκα(71′ Βραχίμη), Πανούσης(46′ Γαλανός).

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ότι, αντικαταστάθηκαν και οι δύο αρχηγοί από τις δύο ομάδες. Και ο Μακρυπούλιας του Κεραμεικού που έδωσε το περιβραχιόνιο στον Ζαφειράκο αλλά και ο Εξηντάρης του Αστέρα Ζωγράφου.

Το παιχνίδι παρακολούθησε ο γνωστός και επιτυχημένος τεχνικός Θανάσης Παύλοβιτς αλλά και ο πρώην τεχνικός του Κεραμεικού Δημήτρης Λυριτζής ενώ το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Βασίλης Χρυσανθόπουλος.

Related posts

Υμηττός-Ελευθερούπολη 1-1

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 22/1

Abola Newsroom

«Μπαμ» με Κοντή η Αθηναϊδα