free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πήρε το γειτονικό ντέρμπι ο Χολαργός, 1-0 το Χαλάνδρι

Σπουδαία νίκη επί του γειτονικού Χαλανδρίου, με 1-0, πανηγύρισε ο ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα Χολαργός του Γιώργου Τσαμόπουλου. Χρυσός σκόρερ ο Νικολαϊδης.

 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, και απείλησαν για πρώτη φορά με τον Τσουτσουδάκη όπου σούταρε και έδιωξε ο Μολφέσης, μόλις στο 6′. Στο 10′ νέα ευκαιρία με τον Νικολαϊδη να σουτάρει λίγο άουτ. Στο 27′ ήταν η σειρά των φιλοξενουμένων να απειλήσουν με τον Γεωργαμλή να βρίσκεται στην μεγάλη περιοχή και να σουτάρει ελάχιστα άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους με τον Χάλο να σουτάρει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μολφέση. Στο 35′ το Χαλάνδρι απειλεί ξανά με τον Νησιωτάκη να εκτελεί από τα δεξιά ένα φάουλ, ο Φωτάκης βρέθηκε μόνος όμως η κεφαλιά του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 38′ ο Βενάρδος παίζει το ένα-δύο με τον Γεωργαμλή και τον τελευταίο να σουτάρει ελάχιστα άουτ. Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν δύο φορές όμως τα σουτ του Χάλου και του Ζώη είχαν την ίδια κατάληψη, λίγο άουτ.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Χολαργός όπως και με τα Πετράλωνα στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι σκόραρε. Πιο συγκεκριμένα, ο Φωτάκης κάνει τσαφ, το εκμεταλλεύεται ο Ζώης, πατάει περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γυρίζει στον Νικολαϊδη, όπου με ωραίο σουτ βρήκε δίχτυα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 62′ με τον Γεωργαμλή να βγάζει τετ α τετ τον Νησωτάκη ύστερα από ωραίο ένα-δύο, με τον τελευταίο να σουτάρει κάπως αδύναμα, και τον Σκαλαίο να διώχνει με τα πόδια. Στο 68′ οι γηπεδούχοι απάντησαν στην ευκαιρία όταν ο Χάλος σούταρε και ο Μολφέσης έδιωξε σε κόρνερ, ύστερα από ωραία αντεπίθεση που ξεκίνησε ο Ζώης.

Από αυτό το σημείο και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια κλασσική ευκαιρία. Έτσι οι γηπεδούχοι κράτησαν το πολυπόθητο 1-0 με τους φιλοξενούμενους να μένουν με την πικρία της ήττας, ενώ πάλεψαν πολύ καλά για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Χολαργός (Γιώργος Τσαμόπουλος): Σκαλαίος, Γερώνυμος (50′ Καρράς, 83′ Βουλωμένος), Κοντογιάννης, Μιχελής, Νταϊφώτης, Τσουτσουδάκης, Καζάκος Α., Χάλος, Καζάκος Π., Νικολαϊδης, Ζώης (70′ Κρίνης)

Χαλάνδρι (Τάσος Κιλιμτζίδης) : Μολφέσης, Κλήνης, Δαρδαμάνης, Φωτάκης, Θανόπουλος, Ντιούφ, Λιβαρτζινός, Νησιωτάκης (83′ Γκόνος), Σεχιτάϊ (46′ Πατσιαβούρας), Βενάρδος, Γεωργαμλής (57′ Μερτής)

Related posts

ΧΑΪΔΑΡΙ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 0-0: Τα στιγμιότυπα

abola10

Μεταγραφή προοπτικής με Πιπερά ο Πανερυθραϊκός

Kώστας Παλαιολόγος

Μητρούσης: «Να δείξουμε στο γήπεδο την αποφασιστικότητά μας»

Kώστας Παλαιολόγος