free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Τα Βριλήσσια το τρίποντο, ο Ποσειδώνας Γλυφάδας τις ευκαιρίες-Πάλι απόκρουση για όσκαρ ο γκολκίπερ Β. Ψωμάρας: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΡΕΝΟΣ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σ’ ένα ματς τι οποίο σε ότι αφορά το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στο 18′.

Σ’ αυτό το λεπτό ο Καγιώργης με σσυτ έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του Γιάννη Χαραλαμπίδη, γράφοντας το τελικό σκορ Ποσειδώνας Γλυφάδας-Βριλήσσια 0-1.

Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για δύο φάσεις στις οποίες ζήτησαν πέναλτι. Στο 20΄για σπρώξιμο του Δημητρέλου στον Σουλιμιώτη και στο 75′ σε σέντρα σουτ του Σπυρόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχε ευκαιρίες για γκολ ο νεανικός Ποσειδώνας Γλυφάδας όπως στο 81′ όταν σε σουτ του Καλαντζή η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Για μια ακόμα φορά πάντως πραγματοποίησε εντυπωσιακές αποκρούσεις ο ανερχόμενος γκολκίπερ του Ποσειδώνα Γλυφάδας Βασίλης Ψωμάρας με κορυφαία αυτή στο 45′ όταν μετά από κόρνερ του Κατσιμίχα και κοντινή κεφαλιά του Ζυμπίδη ο νεαρός γκολκίπερ του Ποσειδώνα Γλυφάδας απογειώθηκε στο Γάμα κι έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Με λάθη ο διαιτητής Φίτσας, άριστοι οι βοηθοί Δέτση, Κοκαρίδας.

 

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Πέτρος Φυλακούρης): Βασίλης Ψωμάρας, Γαλανόπουλος(79′ Καλαντζής), Μυριανθόπουλος(58′ Απαζίδης), Ψωμάς, Κουνάδης, Σουλιμιώτης, Σκέμπι(72′ Παπαναστασίου), Πασχαλούδης, Μαυρίδης, Μίτρε, Σπυρόπουλος(69′ Ευθυμιάδης).

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Χατζάκης, Τσιούμας, Δημητρέλος, Κιρκιλής(60′ Βουλκίδης), Σαχινίδης, Κατσιμίχας, Κόντος, Καλογήρου, Καγιώργης(69′ Κολωνέλος), Πουλάκης(88′ Κριστιάν), Ζυμπίδης(66′ Γκρέκος).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Γάκης στην Αθηναΐδα

abola10

Δάφνη Παλαιού Φαλήρου-Λυκόβρυση 1-0

Abola Team 3

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΟ ΒΥΡΩΝ 0-1: Έτσι κρίθηκε το ματς

abola10