free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Να δώσουμε συνέχεια…»

To στίγμα του για τη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕ Ιλίου έδωσε ο τεχνικός του Αστέρα Χαϊδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος. 

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη και με την δίψα για διεύρυνση της επιτυχημένης του πορείας θα παραταχθεί ο Αστέρας Χαϊδαρίου απέναντι στην ΑΕ Ιλίου. 

Η ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων προέρχεται από το εκκωφαντικό 9-0 επί του Προμηθέα και θέλει όσο τίποτε άλλο να δώσει συνέχεια στην… επανεκκίνηή της, που θα της επιτρέψει να παραμείνει ψηλά και να διεκδικήσει με πολλές αξιώσεις την απευθείας άνοδο στην Β’ Κατηγορία

 

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Βασίλη Τσιάκαλου: 

«Αντιμετωπίζουμε την αναμέτρηση με την ΑΕ Ιλίου με τη δέουσα σοβαρότητα κι προσοχή. Θέλουμε να σδώσουμε συνεχεια στην επιβλητική νίκη της περασμένης αγωνιστικής, ώστε να αποδείξουμε ότι βρισκόμαστε σε κατάσταση γενικότερης αγωνιστικής ανόδου. Όλοι οι παίκτες μου έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα του παιχνιδιού, αφού χρειαζόμαστε άμεσα τους τρεις βαθμούς που θα μα διατηρήσουν ζωντανούς στο κυνήγι της απευθείας ανόδου. Στο χέρι μας  είναι να τα καταφέρουμε»

 

 

 

 

Related posts

Ειρήνη Πετρούπολης-Νεοπεντελικός 0-5

Abola Team 3

Ντέτσικας: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»

Κυριάκος Πατεράκης (Ίωνες Παλ. Φαλήρου): “Θέλουμε να πάμε ακόμη καλύτερα στη δεύτερή μας παρουσία στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Αθήνας”

Τάσος Ζαφειρίου