free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μεγάλο διπλό τα Μελίσια στο φινάλε, με Ζαννίκο

Σπουδαία νίκη για τα Μελίσια όπου κέρδισαν στο 88′ με γκολ του Ζαννίκου τα Ιλίσια με 0-1.Εξαιρετικός ο Παπαχρήστος που πέρασε αλλαγή αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις.

Τα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα δεν είχαν κάποια σπουδαία φάση, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται αρκετά κλειστές.

Ελαφρώς καλύτεροι στην κυκλοφορία οι γηπεδουχοι. Παρόλα αυτά η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από τους φιλοξενούμενους όταν ο Ζαννίκος σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Ξενιτίδη ο οποίος μπλόκαρε στην συνέχεια.

Στο 25′ ο Τριάντος σούταρε έξω από την περιοχή όμως η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ.  Στο 45′ ήρθε η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους με τον Δραγούτσο να σουτάρει στην αντεπίθεση, έξω από την περιοχή και τον Παπάζογλου να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος τα Μελίσια μπήκαν πιο δυνατά και έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες να προηγηθούν. Η πρώτη ήταν στο 56′ με τον φρέσκο Παπαχρήστο που είχε περάσει δύο λεπτά νωρίτερα αλλαγή, πάσαρε στον Φάκη, ο τελευταίος πάτησε περιοχή όμως απέκρουσε ο Ξενιτίδης.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Γάκης πάσαρε στον Καλημέρη ο οποίος με αυτό διαγώνιο σουτ, έστειλε την μπάλα ξυστά από το δεξί δοκάρι του Ξενιτίδη.

Στο 77′ νέα τεράστια ευκαιρία με τον Καλημέρη να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 81′ ο Παπαχρήστος σούταρε λίγο πάνω από το οριζόντιο. Στο 88′ ήρθε η λύτρωση για τους φιλοξενούμενους με τον εξαιρετικό και καλύτερο ρου αγώνα Παπαχρήστο να κλέβει από τον Πρέντζα από τα αριστερά να πασάρει στον Ζαννίκο και αυτός εκμεταλευομενος την αδράνεια σκόραρε με σουτ για το τελικό 0-1.

Τεράστια και δίκαιη νίκη για τα Μελίσια τόσο βαθμολογικής όσο και ψυχολογικής σημασίας.

 

Ιλίσια 2004 : Ξενιτίδης, Αβλαμισόπουλος (46′ Καραμπιτιάνης), Τσέλιος, Καβύρης, Κόκκαλης, Κουκουμαφτσής, Δραγούτσος, Κατωπόδης (46′ Μπίτης), Βασιλόπουλος (65′ Πρέντζάς), Χρυσικός, Τριάντος

 

Μελίσια : Παπάζογλου Φ. Πολυδορόπουλος, Κυριακόπουλος, Ντεντόπουλος, Στέλλας, Φακής (94′ Καραπαναγιώτης), Παπάζογλου Α. (Παπαχρήστος 54′), Τούντας, Ζαννίκος (91′ Σταχράκας), Τσουκαλάς, Καλημέρης (85′ Τσιμπρικίδης)

Related posts

Βλάχος: «Παίζουμε όλη τη χρονιά κόντρα στον Ατρόμητο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ντέρμπι σε Νέα Ιωνία, Ίλιον και Ηλιούπολη

Abola Team

Χαραλαμπίδης: «Οι παίκτες έχουν αποκτήσει νοοτροπία νικητή!»

Kώστας Παλαιολόγος