free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ισόπαλες με σκορ 1-1 Χαλκίδα-Τριγλία Ραφήνας

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Χαλκίδα και Τριγλία Ραφήνας, οι οποίες έμειναν στο 1-1.

 

Οι “νερατζούροι” παρότι προηγήθηκαν νωρίς στο 5ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, στην υπόλοιπη διάρκεια “εξαφανίστηκαν” από το γήπεδο, δέχθηκαν την ισοφάριση και απειλήθηκαν ακόμα και με ήττα.

 

Στο πρώτο 45λεπτο η Χαλκίδα είχε τον έλεγχο, χωρίς όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση στην εστία του Ιωσήπου. Η αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων έβρισκε πάντα τη λύση στις επιθέσεις που ξεκινούσαν, κυρίως από τα πόδια των Ντελέκου, Ταυταρίδη και Πολίτη.

 

Στο 10′ ο Τσίγκρος έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά ο Πολίτης κατέβασε, το σουτ του Βαλκάνου κόντραρε στα σώματα. Έξι λεπτά αργότερα ο Θωμάς εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ιωσήπου.

 

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους για πρώτη φορά στο 32′, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Βουτσιώτη, η μπάλα κατέληξε στον Κογιό  που έκανε το διαγώνιο σουτ, με τη μπάλα να κατάληγει άουτ.

 

Νέα απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θωμά στο 39′, ο γκολκίπερ της Ραφήνας έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε. Στο επόμενο λεπτό ο Ταυταρίδης άνοιξε πολύ ωραία τη μπάλα στον Τσίγκρο, αυτός δεν έκοψε τη μπάλα προς την εστία, προτίμησε να τελειώσει τη φάση μόνος του, χωρίς να δικαιωθεί.

 

Ένα λεπτό πριν την εκπνοή ο Πολίτης έδωσε πάσα στον Ανέστη, το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στα σώματα.

Όσα δεν είδαμε σε 45 λεπτά του πρώτου μέρους κι ακόμα περισσότερα εκτιλύχθηκαν στα πρώτα 13 λεπτά της επανάληψης.

 

Στο 46′ ο Αμπντουραχμάνι μπήκε από τα αριστερά κι έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ, που έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι του Ντουμάνη.

 

Στο 50′ η Χαλκίδα μπήκε σε θέση οδηγού, όταν ο Πολίτης έδωσε την ασίστ στον Ανέστη, αυτός σημάδεψε σωστά, διαμορφώνοντας το 1-0.

 

Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, μετά από λάθος στην άμυνα της Χαλκίδας, ο Αμπντουραχμάνι γύρισε τη μπάλα στον Βατίστα, αλλά αυτός από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε πάνω από την εστία.

 

Στο 55′ ο Τσίγκρος έβγαλε τη σέντρα, η κεφαλιά του Ανέστη ήταν χλιαρή και ο Ιωσήπου μπλόκαρε. Εκτέλεση κόρνερ του Ταυταρίδη στο 58′, η κοντινή κεφαλιά του Ανέστη ήταν άστοχη.

 

Στο 68′ ο Πολίτης έκανε την ατομική ενέργεια, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε εκτός εστίας.

 

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 70′, όταν ο πολύ δραστήριος Αμπντουραχμάνι έπαιξε το ένα-δύο με τον Βουτσιώτη, ο Ντουμάνης απόκρουσε την προβολή, αλλά ο Ινγκλαντίν έφτασε πρώτος στην μπάλα και την έσπρωξε στα δίχτυα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

 

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλές προϋποθέσεις να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, αλλά δε διαχειρίστηκαν σωστά τους ανοιχτούς χώρους που βρήκαν.

 

Στο 77′ το μακρινό σουτ του Ιγκλαντίν, απέκρουσε ο Ντουμάνης στη δεξιά του γωνία και πέντε λεπτά αργότερα το σουτ από τον ίδιο παίκτη δεν βρήκε στόχο.

 

Χαλκίδα (Δ. Λύκος): Ντουμάνης, Βαλκάνος, Θωμάς, Μιχελής, Καραμπάς, Εμέκα, Ταυταρίδης, Ντελέκος, Ανέστης, Πολίτης, Τσίγκρος.

 

Τριγλία Ραφήνας (Π. Θανέλας): Ιωσήπου, Καμβίσης, Τσαγκάρης, Νικολακόπουλος, Τσακίρης, Καραγιάννης, Βατίστας, Κογιός, Αμπντουραχμάνι, Βουτσιώτης.

 

Πηγή: starsports

Related posts

Κερατσίνι από ατσάλι, νίκησε 2-1 τον Εθνικό-Τα εύσημα στους παίκτες από Αντώνη Αραβαντινό και Βασίλη Σπάθα, στην ομάδα αφιέρωσε τη νίκη ο Σκεντεράι

Abola Team 2

Γ’ Εθνική: Τα σημερινά αποτελέσματα (20/11/22)

Abola Newsroom

Ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφική βόμβα που ακούει στο όνομα Βαγγέλης Μάντζιος στο Αιγάλεω-Παρελθόν ο Σπανός

Abola Team 3