free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλογερόπουλος: «Έκλεισε ο κύκλος μου με μία σπουδαία νίκη»

Το τέλος της θητείας του στην άκρη του πάγκου της Αναγέννησης Πετρούπολης, έπειτα από διάστημα τρειείμιση ετών ανακοίνωσε ο Σάκης Καλογερόπουλος.

 

 

 

 

Το τέλος εποχής του στην Αναγέννηση Πετρούπολης «υπέγραψε» ο Σάκης Καλογερόπουλος με σπουδαία νίκη 3-1 επί του Κεραυνού Γλυφάδας. 

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος κάθησε στην άκρη του πάγκου της ομάδας των δυτικών προαστίων για διάστημα τρεισίμιση ετών οδηγώντας μάλιστα, την περασμένη σεζόν την Αναγέννηση στην άνοδο στην Β’ Κατηγορία ολοκλήρωσε την θητεία του με μία πολύ σημαντικήεπικράτηση με 3-1 η, οποία της έδωσε τη δυνατότητα να ανασάνει βαθμολογικά. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Καλογερόπουλος είχε ήδη πάρει την απόφασή του μεσοβδόμαδα, αλλά θεώρησε σκόπιμο να κοουτσάρει κανονικά στη σαββατιάτικη αναμέτρηση κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και να οδηγήσει την ομάδα του σε αυτό το σπουδαίο «τρίποντο» επί ενός αντιπάλου, που έχει θέσει τους ίδιους στόχους 

Ο Σάκης Καλογερόπουλος στις δηλώσεις που παραχώρησε, αναφέρθηκε στο φιλικό του διαζύγιο με την ομάδα, με την οποία δέθηκε για διάστημα τρεισίμιση ετών, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για νέα συνεργασία στο μέλλον: 

«Θεωρώ ότι ο  κύκλος μου έκλεισε σητν αναγέννηση Πετρούπλης, την οποία υπηρέτησα για διάστημα τρεισίμιση ετών, Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις και είμαι πολύ χαρεούμενος για το γεγονός ότι στο τελευταίο παιχνίδι που βρέθηκα στον πάγκο, κερδίσαμε μία ομάδα, που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και μάλιστα με πολύ καλή απόδοση.

 

Την απόφασή μου την είχα πάρει εδώ και μερικές ημέρες κι έκρινα σκόπιμο να κοουτσάρω για τελευταία φορά σ’ αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδ για την παραπέρα πορεία μας. Η ομάδα μας πήρε μία πολύ σημαντική νίκη, που θα την βοηθήσει πάρα πολύ στη συνέχεια. Αποχωρώ από έναν σύλλογο με τον οποίο με δένουν πολύ καλές σχέσεις με όλα τα στελέχη του και ελπίζω στο μέλλον να ξανασυνεργαστούμε».

 

Related posts

Τα Μελίσσια 3-0 το Καλαμάκι

Βασίλης Θεόκλητος

“Καθάρισε” εύκολα η Λαύρα!

abola10

Απέδρασε από τη Γλυφάδα η Δάφνη Π. Φαλήρου!

abola10