free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβαδειακός-Κέρκυρα 2-0

Μετά από δύο σερί ήττες ο Λεβαδειακός χαμογέλασε ξανά επικρατώντας της Κέρκυρας με 2-0.

Με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο (49΄ Μαρκόβσκι, 66΄ Γιακουμάκης) ο Λεβαδειακός νίκησε 2-0 την Κέρκυρα στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής και βελτίωσε τη θέση του φτάνοντας στους 24 βαθμούς.

 

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που χαρακτηρίστηκε από τα πάρα πολλά λάθη αμφοτέρων των πλευρών, ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που είχε τη μοναδική, κλασική μάλιστα ευκαιρία. Στο 18ο λεπτό, από προσπάθεια για σουτ του Σουμπίνιο η μπάλα έφτασε στον Γιακουμάκη, εκείνος έδωσε στον Μητρόπουλο που έκανε το γυριστό από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Σπίνουλας απέκρουσε πάνω στη γραμμή.

 

Το εκρηκτικό ξεκίνημα των γηπεδούχων στην επανάληψη έκρινε τελικά τον αγώνα. Στο 49΄ ο Τσαμπούρης σέντραρε από δεξιά, ο Μαρκόβσκι νίκησε στον αέρα τον Σιόντη και άνοιξε το σκορ, διώχνοντας το άγχος από τους συμπαίκτες τους. Στο 66΄, από γέμισμα του Επασί Αντέτζο και Γρομητσάρης δεν υπολόγισαν καλά την πορεία της μπάλας, ο Γιακουμάκης ξέφυγε και βγαίνοντας απέναντι στον Γιαννακόπουλο πλάσαρε για το 2-0.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Ντιόγκο, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος, Γιουσούφ (90΄+1), Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (60΄ Μπελγκαζουανί), Μαρκόβσκι

 

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Αναστασίου, Ιωάννου (58΄ Αντέτζο), Γρομητσάρης, Γεωργίου, Σιόντης (80΄ Αρτυματάς), Μπαλάφας, Επστάιν (70΄ Παμλίδης), Ρόλε, Τουράμ

Related posts

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας 6-0 το Υπουργείο Πολιτισμού

Abola Team 3

Σήμερα η κηδεία της Βασιλικής Αυγουστίνου

Abola Team

Η Δόξα Δράμας φρέναρε με ισοπαλία τον ΟΦΗ στην Football League

Abola Team 2