free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νίκη με τρελή ανατροπή και σκορ 4-3 ο ΠΑΟ Βάρδας με Καλαμάτα κι ενώ έχανε με 3-0!!!

Σε ένα … “τρελό” ματς ο ΠΑΟΒ πέτυχε τεράστια νίκη, που τον σταθεροποιεί ακόμα περισσότερο στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής. Επικράτησε με 4-3 της Καλαμάτας, αν και έχανε μόλις στο 8′ με 0-2 και στο 21′ με 0-3 σκορ!

 

Σε ένα ματς που ο ΠΑΟ Βάρδας έκανε τόσες επιθέσεις και τόσες φάσεις, όσες σχεδόν δεν είχε κάνει …συνολικά σε όλα τα υπόλοιπα αιχνίδια του φέτος. Έχοντας πετύχει μόνο 8 γκολ σε όλα τα 13 προηγούμενα, πέτυχε 4 σε αυτό.

 

Φάσεις και Γκολ

 

Παρότι ο ΠΑΟΒ έδειξε να μπήκε πιο δυνατά στο ματς, στο 4′ έγινε το 0-1 όταν μετά από σέντρα του Ζαχαρόπουλου, την προσπάθεια του Γκασούκα που πλάσαρε πιεζόμενος αποσόβησε αρχικά ο Καπούταγλης αλλά στην επιστροφή ο Ρονκάτο σκόραρε με κοντινό πλασέ. Και στο 8′ ήρθε το 0-2 όταν από δυνατό βολέ του Γκόμεζ αδράνησαν οι αμυνόμενοι και πήρε τη μπάλα ο Αθανασόπουλος πλασάροντας εύστοχα.

 

Στο 12′ χάθηκε μια ευκαιρία για σουτ του ΠΑΟΒ από καλή θέση (με τον Ντόμα κυρίως) και στο 13′ σουτ του Καλογερόπουλου των γηπεδούχων έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι! Ενώ στο 21′ ήρθε και το 0-3 μετά από πλασέ του Αθανασόπουλου.

 

Με τον ΠΑΟΒ παρά την “ψυχρολουσία” να μην τα παρατάει, συνέχισε να επιτίθεται στον βαρύ αγωνιστικό χώρο. Στο 28′ σουτ του Καλογερόπουλου έδιωξε σωτήρια ο Γκόμεζ με εκτίναξη, στο 32′ φάουλ του Γ. Πολίτη έδιωξε δύσκολα ο Γκόμεζ (οι γηπεδούχοι ζήτησαν ότι το χέρι αμυνόμενου όπου προήλθε το φάουλ να ήταν τουλάχιστον στη γραμμή περιοχής, δηλαδή πέναλτι, όμως ήταν όντως λίγο έξω από αυτήν) και στο 33′ κεφαλιά του Ανδριέλου έδιωξε λίγο πριν τη γραμμή τέρματος ο Παπουτσογιαννόπουλος και ακολούθησε σουτ του Λιόση που έδιωξε ο Γκόμεζ!

 

Στο 42′ ο Ερέκι ανέτρεψε τον Κωνσταντινίδη κι ο διαιτητής Καδάς (Αχαίας) σωστά καταλόγισε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα μειώνοντας σε 1-3 ο Λιόσης (ενώ στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη που υπέπεσε στην παράβαση).

 

Με την έναρξη της επανάληψης, στο 46′ έφυγε μόνος ο Γκασούκας αλλά στην εξέλιξη της προσπάθειας έκανε λάθος κοντρόλ και μάζεψε ο Καπούταγλης.

 

Στο 47′ έγινε μπαλιά προς τον Κωνσταντινίδη που βγήκε μπροστά στον Γκόμεζ και πλάσαρε αλλά έδιωξε σωτήρια με τα πόδια ο γκολκίπερ. Στο 49′ προβολή του Λιόση η μπάλα σύρριζα άουτ. Στο 52′ κοντινό πλασέ Γούρμου έδιωξε πάλι ο Γκόμεζ. Στο 59′ σε ανατροπή του Π. Πολίτη από τον Καλογερόπουλο, πέναλτι για τον ΠΑΟΒ που εκτέλεσε ο Λιόσης με τη μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι και στην επιστροφή προσπάθεια του Ντόμα άουτ.

 

Στο 68′ με σουτ του Ντόμα το 2-3 στη μείωση του σκορ για τον ΠΑΟΒ που συνέχιζε να πιέζει.

 

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 75′ με πλασέ του Κωνσταντινίδη μέσα από την περιοχή. Στο 88′ συνέβη η ολική ανατροπή όταν σε γύρισμα του Ντόμα ο Δημητρίου έκανε το 4-3 με κεφαλιά, και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς όλων στο στρατόπεδο των γηπεδούχων.

 

Οι συνθέσεις:

 

ΠΑΟΒ: Καπούταγλης, Λιόσης, Χούσα, Δ.Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος (71′ Θ. Νικολόπουλος), Γ. Πολίτης, Καλογερόπουλος (38′ Γούρμος), Κωνσταντινίδης (90′ Σιδέρης), Ντόμας (90+2′ Παλιάτσας), Π. Πολίτης

 

Καλαμάτα: Γκόμεζ, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Ερέκι, Σαραντόπουλος (80′ Ντενικόλο), Ζαχαρόπουλος, Ρονκάτο (76′ Μερκούρης), Γκασούκας (58′ Νινιός), Αθανασόπουλος

 

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Καβάλα: Παράταση έως τις 15 Ιουνίου ζήτησε ο Πανταζής

Τέσσερις αποχωρήσεις από τον Φωστήρα

Abola Team 3

Σε αναζήτηση επιθετικού και χαφ ο Ερμής Ζωνιανών

Abola Team 2