free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει την προέλασή του Άγιαξ Ταύρου, 4-1 εκτός έδρας τους Αμπελόκηπους: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΤΑΣ

Συνέχισε την πορεία ανόδου ο Άγιαξ Ταύρου του Σήφη Βενάκη που αυτή τη φορά νίκησε εκτός έδρας-στο γήπεδο Αλεπότρυπας την μαχητική ομολογουμένως ομάδα των Αμπελοκήπων με σκορ 1-4.

Ο Άγιαξ Ταύρου ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 39′ με προβολή του Μπάλα από φάουλ του Σερδενέ. Έτσι έγινε το 0-1.

Λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κέσκο των Αμπελοκήπων.

Πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, στο 48′ ο εντυπωσιακός και πάλι Κούρτι με σουτ μετά από εξαιρετική κάθετη ασίστ του Γεωργίου έκανε το 0-2. Οι Αμπελόκηποι στο 52′ μείωσαν σε 1-2 με σουτ του Κλάπη και ήταν ένα ιδιαίτερα θεαματικό γκολ. Στο 86′ με ασύλληπτη προσωπική ενέργεια του Ερμάλ και σουτ έγινε το 1-3 για τον Άγιαξ Ταύρου ενώ στο 90′ αποβλήθηκε ο Παναγάκος με απευθείας κόκκινη. Στο 93′ από ασίστ του Ερμάλ ο Μούτσας με σουτ έγραψε το τελικό 1-4.

Στο 88′ οι Αμπελόκηποι είχαν οριζόντιο δοκάρι σε φάουλ έξω από την περιοχή του Ερμάλ Μπούσι.

Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο Τσαγκάρης, Κουτσόγιαννος, Μαχαίρας.

Πριν το ξεκίνημα του αγών κι ενώ ήταν να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα του Άγιαξ Ταύρου ο νεοαποκτηθέντας Κοτίτσας που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις και την θέση του πήρε ο Σιώζος ο οποίος προς το τέλος του αγώνα αντικαταστάθηκε από τον Καντέλι.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Ζαραβέλης, Μυλωνάς(50′ Τριανταφυλλίδης), Κίτσος, Βιγκάνι, Κέσκο, Παπαναγιώτου, Φώτου(70′ Μπούσι), Κλάπης, Μπαλίλι(46′ Βασιλειάδης), Λεονταρής, Μπάτσι.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Κόρδας, Μπούρσαλης(78′ Μακρής), Ανδρέου(60′ Χριστόπουλος), Στασινόπουλος, Μπάλας, Γεωργίου, Ερμάλ, Σιώζος(55′ Παναγάκος), Μούτσας, Σερδενές, Κούρτι(92′ Καντέλι).

 

Related posts

Θεμιστοκλής-Κεραυνός Γλυφάδας 0-1

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου (18 και 19/12)

Abola Team

Γράφει ιστορία ο κόσμος της Κηπούπολης

Abola Team 3