free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τα Πετράλωνα 0-0 εκτός έδρας με τον ΓΣ Αργυρούπολης-Από σίγουρο γκολ έσωσε τους φιλοξενούμενους ο Γεωργόπουλος, δοκάρι οι γηπεδούχοι με τον Κοκκινέλη, ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ των Πετραλώνων: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΡΕΝΟΣ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ-ΑΡΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ

Οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για να επιτύχουν γκολ.

Στο 12′ ο Καριατλής έπιασε δυνατό σουτ και απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Τσιτσίλιας ενώ το ίδιο συνέβη με τους ίδιους πρωταγωνιστές και στο 16′. Στο 14′ ο Κοκκινέλης σούταρε με καλές προϋποθέσεις αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 39′ πάλι ο Κοκκινέλης έπιασε δυνατό σουτ και η μπάλα χτύπησε στην συμβολή των δοκών. Στο 67′ ο Κοκκινέλης που βρέθηκε μόνος του απέναντι στο κενό τέρμα πλάσαρε κι ενώ οι του ΓΣ Αργυρούπολης θεώρησαν σίγουρο το γκολ και άρχισαν να πανηγυρίζουν ο Γεωργόπουλος που ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα πρόλαβε την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή και με τάκλιν την απομάκρυνε σώζοντας ρην ομάδα του από σίγουρο γκολ. Στο 88′ από κόρνερ του Καρούμπαλη ο Σαλαπάτας εκμεταλλεύτηκε την άστοχη γκολκίπερ σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Στο 91′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Σαλαπάτας. Για την απόφαση αυτή διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.

Διαιτητικό τρίο Ζαραβίνος, Σαμοϊλης, Δέτση.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Χιόνης, Κακούτης, Παπαντωνάκης, Μέντολι(55′ Παπαθανασίου), Βασιλάκης(75′ Γιαννίκος), Βασιλάκης(87′ Κορκολής), Γκορτσίδης, Κοτρότσος, Λέσι(55′ Λεβέντης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Κώστας Αρζένης): Δωριάδης, Βέλλης(62′ Καρούμπαλης), Καφεντζής(90′ Ντέντια), Γεωργόπουλος, Χρόνης, Χέλμης, Μπερτσιάς, Κουντού, Καριατλής, Μινάι, Κατσιούλης(62′ Σαλαπάτας).

Related posts

Στο 6΄και στο 28′ τα γκολ στο Ολυμπιακός Λιοσίων-Ηράκλειο

Abola Team 3

Η Διάνα Ηλιούπολης 2-1 εκτός τον ΑΟ Περιστερίου

Abola Team 3

Παρελθόν ο Καλιακούδης στο Ρουφ, επικρατέστερος ο Παπασπύρου!

Ρένος Γιαμπουράς