free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Η ομάδα έβγαλε προσωπικότητα!»

Στην αξία της νίκης, αλλά και στα τεράστια ψυχικά αποθέματα που παρουσίασε ο Άγιος Δημήτριος απέναντι στον Ατρόμητο Χαλανδρίου επικεντρώθηκε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Αντώνης Καρπούζας. 

 

 

 

 

 

 Γερά στο κυνήγι των προνομιούχων θέσεων του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ μπήκε ο Άγιος Δημήτριος με τη σπουδαίας σημασίας νίκη του επί του Ατρομήτου Χαλανδρίου με 2-0. 

Μία επιτυχία, που επέτρεψε στο ιδιαίτερα φιλόδοξο και δημοφιλές συγκρότημα να ελπίζει βάσιμα για την εκπλήρωση του στόχου του και του επανέφερε τον δείκτη αυτοπεποίθησης σε υψηλά επίπεδα. 

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Αντώνης Καρπούζας στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στη δύναμη ψυχής ακιτην έντονη προσωπικότητα που έβγαλαν οι παίκτες του, ειδικά από την στιγμή, όπου υποχρεώθηκαν να συνεχίσουν το ματς με δέκα, λόγω αυστηρής αποβολής του Βαμβακερή: 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας επιτρέπει να προσεγγίσουμε τις πρώτες θέσεις του ομίλου. Η αξία της επιτυχίας μας αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ληφθεί σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι από το 31ο λεπτό και με το σκορ στα ρευστά επίπεδα του 1-0, υποχρεωθήκαμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω ανύπαρκτης αποβολής του Βαμβακερή» ήταν το αρχικό σχόλιο του υψηλόβαθμου διοικητικού στελέχους του Αγίου Δημητρίου, για να προσθέσει: 

«Το πλέον ενθαρρυντικό στοιχείο, είχε να κάνει με την αντίδραση, αλλά και τη προσωπικότητα που έβγαλε η ομάδα από το σημείο της αποβολής και μετά. Απέναντι σε μία ιδιαίτερα ποιτική κι επικίνδυνη ομάδα τα πήγαμε εξαιρετικά από πλευράς τακτικής και προσήλωσης στο πλα΄νο και καταφέραμε να ξεπεράσουμε τον σκόπελο μ’ ένα εκπληκτικό γκολ του Ζαμπάρα, με το οποίο κελιδώσμε την νίκη.. Με τον Ζαμπάρα, μάλιστα να έχει και δοκάρι, πραγμαοτποιώντας συγκλονιστική εμφάνιση. Η προσοχή μας πλέον εστιάζεται αποκλειστικά στο επόμενο κομβικό παιχνίδι ου μας περιμένει με τον ΑΟ Βύρωνα, για τις ανάγκες του οποίου θα προετοιμαστούμε κατάλληλα»

 

 

 

  

Related posts

Στα δοκιμαστικά του Ολυμπιακού ο Γιάννης Μαθιούδης

Η Τερψιθέα 6-2 τον Άφοβο

Abola Team 3

Παρελθόν ο Μπαρμπούδης από την Κηφισιά 2010

Kώστας Παλαιολόγος