free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο»

Στη σημασία του «διπλού» επί του Θεμιστοκλή Αιγάλεω στάθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης. 

 

 

Την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών πραγματοποίησε ο ΑΟ Ιλίου με τη σπουδαία του εκτός έδρας νίκη επί του Θεμιστοκλή Αιγάλεω με 2-1. 

Μία επιτυχία, η οποία ήρθε στο τελευταίο λεπτό και μετά από επική ανατροπή, η οποία αναδεικνύει σε όλη της την μεγαλοπρέπεια τον χαρακτήρα νικητή, που έχει να επιδείξει η πρωτοπόρος του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. 

Κάτι το οποίο επεσήμανε στις δηλώσεις του ο αρχιτέκτονας της φετινής ποιρείας Γιώργος Τζώτζης: 

«Πήραμε μία πολύ δύσκολη και σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μία ομάδα, όπως ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω, ο οποίος με την όλη του παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, πιστοποίησε ότι η βαθμολογική θέση που κατέχει, τον αδικεί. 

Παρά το γεογνός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, σε καμία περίπτωση δεν πανικοβληθήκαμε, ισορροπήσαμε γρήγορα το ματς και τελικά καταφέραμε να φτάσουμε στην σπουδαία νίκη με γκολ στο τελευταίο λεπτό. Με αυτό το τρίποντο φτάσαμε ακόμη πιο κοντά στην επιτευξη τους στόχου της ανόδου και μάλιστα είδαμε τη διαφορά που μας χωρίζει από τους διώκτες μας να μεγαλώνει. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σε κάθε ματς θα κυνηγάμε τους βαθμούς που θα μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στον στόχο»

 

 

 

Related posts

Άνετο τρίποντο ο Αστέρας Εξαρχείων (2-0)

Abola Team

Παρελθόν ο Μπαρμπούδης από την Κηφισιά 2010

Kώστας Παλαιολόγος

Ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γαλάτσι ο Λαμπρινάκος