free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Απόλυτη στήριξη στον Αλέξη Γκλεγκλέ από την διοίκηση του Άρη Πετρούπολης και μήνυμα συσπείρωσης

Την απόλυτη στήριξή της στο πρόσωπο και στον τεχνικό της ομάδας Αλέξη Γκλεγκλέ, παρείχε με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Άρη Πετρούπολης.

Στην σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

 

Στήριξη σε Αλέξη Γκλεγκλέ και μήνυμα συσπείρωσης!

Το καλοκαίρι ξεκίνησε μια προσπάθεια από την ομάδα που γνωρίζαμε ότι στο δρόμο μας θα συναντηθούν πολλά εμπόδια έως την επίτευξη του στόχου.

Την Κυριακή το αποτέλεσμα που γνώρισε η ομάδα μας δεν αναλογεί σύμφωνα με τη δυναμική, το στόχο και την ιστορία του συλλόγου μας.

Άλλωστε, ο Άρης αποτελεί από τα πιο ιστορικά σωματεία που κάθε φορά πρέπει με τη μαχητικότητα και αγωνιστικότητα του να παίζει μόνο για τη νίκη.

Ο προπονητής, Αλέξης Γκλεγκλές, υπέβαλε την παραίτηση του υπογραμμίζοντας ότι κάτι θα έπρεπε να λειτουργήσει ευεργετικά στο σύλλογο.

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησαν τα μέλη της διοίκησης αποφασίστηκε η στήριξη στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που κατάφερε να πανηγυρίσει άνοδο με το σύλλογο, να παίζει επί των ημερών του ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και να φτάσει δυο φορές στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η γνώμη αυτή βρήκε σύμφωνους και τους ποδοσφαιριστές μας που ύψωσαν ασπίδα προστασίας στον κο. Γκλεγκλέ, κίνηση η οποία δείχνει την αμέριστη συμπαράσταση στο πρόσωπο του έμπειρου κόουτς.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε με μοναδικό στόχο να πετύχουμε.

Είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος εμείς θα χαμογελάσουμε ακόμη και εάν αυτό πικράνει κάποιους.

Related posts

Ηρωικός ο Αγ. Θωμάς νίκησε 3-2 εκτός έδρας τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Abola Team 3

Γαζής: «Θα είμαστε πανέτοιμοι στην πρεμιέρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Το μηνιαίο διοικητικό συμβούλιο Τετάρτη 6/12 στην Αθηναϊδα

Abola Team 3