free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ντέτσικας: «Δείξαμε την ποιότητά μας»

Στους τομείς που χάρισαν την νίκη επί του Απόλλωνα Περιστερίου, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Δούρειου Ολυμπιακού Κυψέλης Μάκης Ντέτσικας. 

 

 

 

Την αξιοσημείωτη πορεία του στον πρώτο ομιλο της Γ’ ΕΠΣΑ επιβεβαίωσε ο Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης με την σπουδαία του νίκη με 3-2 επί του αξιόμαχου Απόλλωνα Περιστερίου.

Ένα τρίποντο, το οποίο κατακτήθηκε ανατροπή, με τους νεαρούς παίκτες του συλλόγου της Κυψέλης να αναδεικνύουν πτυχές του ταλέντου, αλλά και της ποιότητας της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται.

 

Ο τεχνικός Μάκης Ντέτσικας στις δηλκώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στους ποδοσφαιρισές του: Συνεχίζει η ομάδα μας τον δρόμο των επιτυχιών, συνδυάζοντας τις νίκες με όμορφο θέαμα. Παρά το γεγονός ότι αιφνιδιαστήμκαμε και βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ , δείξαμε την ποιότητά μας κι αντιδράσαμε. Ισορροπήσαμε το ματς, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και στο δεύτερο μέρος πετύχαμε άλλα δύο γκολ, φτάνοντας το σκορ στα επίπεδα του 3-1, για να πάρουμε τελικά την νίκη με 3-2. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει, κόντρα στον Πανθησειακό»

 

Η αξία της επιτυχίας του Δούρειου Ολυμπιακού Κυψέλης παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού παρουσιάστηκαν ορισμένα προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος απουσίσε για λόγους επαγγελματικής φύσης, όπως φυσικα΄το ίδο συνέβη και με τον Σωτήρη Τσιρώνη. Παράλληλα, ο Πασχάλης Κόλλας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην μέση κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, με άμεση συνέπεια να προφυλαχτεί.

 

 

 

 

 

Related posts

Τσιάκαλος: «Η απόδοσή μας είχε διακυμάνσεις»

Καπράλος: «Δεν διαφοροποιούμε το πλάνο μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Διέρρηξαν τα γραφεία της ΕΠΣΑ, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ο ληστής

Abola Team