free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κάτσικας: «Ακολουθούμε το πλάνο που θέλαμε»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, εξέφρασε ο τεχνικός του Αστέρα Βάρης Μιχάλης Κάτσικας. 

 

 

 

Την εξαιρετική του πορεία στον «μαραθώνιο» της Α’ ΕΠΣΑ συνέχισε απτόητος ο Αστέρας Βάρης με την σπουδαία του νίκη με 2-0 επί του Εθνικού Νέας Μάκρης με 2-0. 

Μία επιτυχία, η οποία διατήρησε ακλόνητη την ομάδα της Βάρης  στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενόψει της δύσκολης κι απαιτητικής συνέχειας. 

Ο τεχνικός Μιχάλης Κάτσικας στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Ακολουθούμε πιστά το πλάνο, που ξεκινήσαμε το περασμένο καλοκαίρι και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για το γεγονός ότι οι παίκτες μας ανταποκρίνονται πλήρως. Το ευτύχημα είναι όι διαθέτουμε πολλούς αξιόλογους ποδοφαιριστές, που προέρχονται από τις υποδομές μας, οι οποίοι αναδεικνύουν την ποιότητά τους αποκτώντα παράλληλα πολύτιμες εμπειρίες» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μιχάλη Κάτσικα, για να προσθέσει:

 

«Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στην επόεν δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Νικολακάκη,. Ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, όπου θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

 

 

Related posts

Η ανάρτηση της Μαρκό για το διπλό με Θησέα Νέας Μάκρης

Abola Team 3

Νέο «λουκέτο» μέχρι τις 11 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Το μενού της Κυριακής (19/11) σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team