free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σάββατο ο Διαγόρας Ρόδου με το Κερατσίνι

Την Κυριακή ο Διαγόρας δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Πέλοπα Κιάτου για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο, καθώς το παιχνίδι αναβλήθηκε.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να έρθουν στο νησί μας, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στο νησί μας και πλέον η αναμέτρηση παραπέμπετε στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ για να πάρουν τις αποφάσεις του. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Πέλοπα είναι απολύτως δικαιολογημένη, γι’ αυτό και αναμένεται η ΕΠΟ να ορίσει το παιχνίδι μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

Τώρα το μυαλό όλων στον «γηραιό» βρίσκεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΠΟ Κερατσίνι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15:00 στο «Π. Σαλπέας» , καθώς ο Διαγόρας κατέθεσε αίτημα στην διοργανώτρια αρχή για να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά, το οποίο θα γίνει δεκτό.

Από εκεί και πέρα, με την προσοχή στον ΑΠΟ Κερατσίνι, ξεκίνησε χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του «γηραιού». Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Αντώνης Γιόνδης που επέστρεψε από το Σάββατο στο νησί μας, ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και υπολογίζεται μετά από περίπου 10 ημέρες να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Παντέλη ενόψει της συνέχειας.

Ο Σπύρος Λάμπρου από την πλευρά του συνεχίζει τις θεραπείες, έπειτα από την επέμβαση που υποβλήθηκε στο γόνατο.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδι με τον ΑΠΟ Κερατσίνι ο Νίκος Παντέλης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Στάθη Προβατίδη και Περικλή Βελλίνη που είναι τιμωρημένοι, καθώς έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

 

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Ενίσχυση στην άμυνα για την Παλαιόχωρα

Abola Team 2

Ο Εθνικός με ανατροπή 3-1 την Ρόδο

Abola Team 2

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου: Ενίσχυση στα γκολποστ με Ματθαίο Κορωνάκη

Γιώργος Ανανίδας