free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί »

Ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στην τελική προσπάθεια συνέστησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

 

 

Την αξιομνημόνευτη πορεία του στον πρώοτ όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ επιβεβαίωσε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο Ολυμπιακός Λιοσίων με την εκτός έδρας νίκη του επί του Κενταύρου Βριλησσίων με 1-0.

Μία επιτυχία, η οποία εδραίωσε τους «ερυθρόλευκους» στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 39, ένα λιγότερο από τον πρωτοπόρο Αγία Παρασκευή, η οποία φιγουράρει στο ρετιρέ με 40 πόντους.

 Ο αρχιτέκτονας της εκπληκτικής φετινής πορείας της ομάδας Λεωνίδας Σμυρνής εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τα πεπραγμένα των παικτών του, δίνοντας το έναυσμα για αναλόγη συνέχεια:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική μας εικόνα και την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Κενταύρου Βριλησσίων. Θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει σ’ ένα πιο ευρύ σκορ, αφού δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες και θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, ώστε να μην την πληρώσουμε κάποια στιγμή.

Η προσοχή μας πλέον εστιάζεται στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδ ιμε την Νέα Ιωνία. Μία ομάδα, η οποία ενισχύθηκ σημαντικά την περίοδο των μεταγραφών. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα»

 

 

Related posts

Τα Πετράλωνα δεν αστειεύονται!

abola10

Παπαρούνης: «Όλα για τη νίκη με Αγία Παρασκευή!»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Τεράστια η επιτυχία μας, πρωταγωνιστές οι παίκτες»

Kώστας Παλαιολόγος